kamera?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

si se že snemal/a s kamero pri sexu?

da
115
28%
ne
297
72%

Skupaj glasov: 412

MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Mene me mika, da bi se kdaj pa kdaj snemala med akcijo... Ampak nikoli se ne spomneva, da bi kamero prej prištimala :D . Med akcijo pa mi niti na pamet ne pride, da bi ga ustavla in rekla: "Fant, zdej pa pet minutk pavze, da urihtava kamero!"

Pri meni pa itak mora bit vse spontano... :wink:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Kamera je kul, fotoaparat tudi. Če to počneš z normalnim moškim, dvomim, da bi v primeru kakršnegakoli razhoda že, to uporabil proti tebi. In če že - se mi zdi, da bi imel kar fajn material za pokazati :P Zaupam, da ne bi.
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bleona »

ja, sam nikol ne veš kaj se bo zgodil,tud če si v trenutku popolnoma prepričan da tega ne bi naredil.kaj če bi ti enkrat nejga namenoma al pa en ful prizadela...sigurno bi se maščeval.
sploh pa če maš na telefonu ti pomojem lahko hitr kakšn frend mimgrede med stikanjem po telefonu vid(namenoma al pa ne)
ne vem no..moje mnenje
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Bleona, takih stvari nimaš na telefonu :wink:

Jaz v maščevanje ne verjamem. In mislim, da imam ob sebi osebo, ki četudi se zgodi najslabše med nama, ni toliko mimosunjena, da bo kot 15-letnik širila najine privatne zadeve, v video ali kakršnikoli obliki pač. Ne gre za naivnost v stilu 'moj pa že ni tak', verjamem, da se odnosi po razhodu lahko drastično spremenijo, ampak ne tako zelo drastično. Mislim, da tega ne bi naredil ne mene ne kateri drugi, enako velja zame. Karkoli se že zgodi.
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bleona »

dobro,kukrkoli ze...dost jih poznam k majo slikce(nism misnla filmckov na telefonu)...sam ponavad zbrisejo takoj.sam ce ti pa ostane,pozabis zbrisat pa ti kdo brska... :)
Uporabniški avatar
nincy87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nincy87 »

Še ne pa me tud ne mika :)
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a LovelyM »

S fantom sva se že parkrat snemala, pa je kr fajn :D Sam se hitro naveličam.
Uporabniški avatar
Sanja*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sanja* »

Midva se še nisva snemala, imava pa oba željo.

Drugače se pa fant precej ukvarja s fotografijo in imava ogromno mojih golih fotografij.

Punce, posnamite se, da boste na stara leta videle, kako dobro ste zgledale!
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ Kje pa ma shranjene ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Sanja* napisal/-a:

Ja, če drugega ne, je to zagotovo dober razlog :wink:
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

delusional napisal/-a:ja valda da mu zaupaš če sta še vedno skupi.. kako veš kako se bo obneslo potem. uf, ja, eno leto je že ful ja, pa ful ga poznaš, ja.

Malo zapoznel odgovor, ampak vseeno.
Najprej :lol: , ja ga poznam. Po enem letu lahko tipa zelo dobro poznaš, če verjameš ali ne :D . Glede na njegov karakter, vrednote, ki jih ima, bi si pomoje raj glavo stran dal, kot pa kaj tašnega naredil. Tudi, če bi ga zelo prizadela, ne bi nič takšnega naredil z namenom, da me prizadane. Ni v njegovem stilu in bi mu bilo tako dejanje izpod časti.
Nisem trdila, da se bo obneslo kar imava, ampak v primeru, da se ne, mu še vseeno zaupam te posnetke, fotografije.

Drugač pa se že neki časa nisva snemala, mislim, da je skrajni čas za kej novega materiala :yau: (ene stvari še nisva posnela :razz: )
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

*lilica* napisal/-a:
Sanja* napisal/-a:

Ja, če drugega ne, je to zagotovo dober razlog :wink:
ž

pa če bosta se gdaj grdo razšla...tut veš kaj lohka sledi..ampk če so slike lepe ni panike tok :D

mi2 mava tut ene povn mojih takih in drugačnih, v vsh možnih zornih kotih in situacijah haha..filmčke tut,ampk so zbrisani..

čeprou mi je blo škoda zbrisat ker je zgledal dobr :lol: sam če je treba je treba, ane..nkol se ne ve. že zanč k je brt gledu neki digitalca..še dobr da je začel gledat v drugo smer :lol: :lol:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

*cheRry* napisal/-a:Men je ful dobr če se snemava, uživam pred kamerami :oops: gledanje pa me ponavadi ne navdušuje najbol :eek: :lol: Itak pol vse posnetke zbrišema, ker ja-nikol ne veš ka se pol zgodi s tem :?

točn tko... če je treba zbrisat je pač treba, ker nikol se ne ve. jz tut sama sebe pol nemorm gledat, čeprou izpade zlo dobr :D sej mi je kr škoda zbrisat..sma kajj pa češ..če nočš da te gdaj god izsiljuje..

Black Kitty napisal/-a:Svašta. Pri meni je ne bi dobro odnesil :evil

kaj mu pa lohka nardiš?? nč??
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

chiqqa napisal/-a:kaj mu pa lohka nardiš?? nč??

Hahahahaha :lol: . Velik :D . Vsakemu se lahko maščuješ ali ga prizadaneš, če hočeš.
No, zdej se ne bi maščevala, ker sem ugotovila, da se itak vse vrača in plača :) (tako meni, kot drugim)
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Nikdar ne moreš nekoga zares poznat. Ker ljudje kasneje, ko smo prizadeti, znamo delat velike neumnosti. Take, za katere si nihče ne bi mislil, da smo jih sposobni. :D

Če punce menite, da ne bo nič narobe, če pridejo posnetki v javnost, ni panike. Če si tega ne bi želele, nikar ne zaupat posnetkov tipom v hranjenje. Ne glede na to kako zelo poznate svoje fante in menite, da "tega pa on že ne bi".
Imaš, da me vikaš!
Odgovori