Skozi celo leto namreč plačuješ nek pavšalni znesek, enkrat na leto pa je tu še poračun, ko se števce dejansko preveri.
Jaz si skoraj upam trdit, da je to to! Jaz mojega še čakam...

le@ napisal/-a:Mogoče pa si dobila poračun?![]()
Skozi celo leto namreč plačuješ nek pavšalni znesek, enkrat na leto pa je tu še poračun, ko se števce dejansko preveri.
Jaz si skoraj upam trdit, da je to to! Jaz mojega še čakam...
kalanhoja napisal/-a:kepka napisal/-a:Se strinjam. Ce bi hoteli goljufat, bi vsakega za 5 eurov na mesec, bi se jim bolj splacalo.
Jaz se pa ne strinjam, ker kaj je težje kot vsakemu spreminjat kar se avtomatsko beleži. To se je že večkrat dogajalo, da so ljudje prejemali gromozanske račune. Ko jim javiš ti pridejo montirat neko napravco za odčitavanje, ki jo blazno plačaš. Potem pa je začuda vse vredu, oz. nič narobe, računi pa naprej takšni kot je potrebno. Pa to je goljufija. Zadnji čas, da se jim najde kakšna konkurenca.
jullia_ napisal/-a:Jst sem pa proti objavi v medijih, ker se mi ljudje, ki kličejo novinarje s takimi "aferami" vedno zdijo neumni, prepirljivi in hkrati ne vem, kaj bodo s tem dosegli.
Hkrati tudi ne verjamem v teorijo zarote, da Elektro to dela nalašč, zato bi stvar urejala direktno z njimi, ne pa preko Marka Potrča.
floribunda napisal/-a:kepka napisal/-a:Sicer pa ste vsi res naivni. Kaj res mislite, da bo konkurenca na trgu elektricne energije prinesla nizjo ceno? Cene bodo visje! Cena elektricne energije se bo visala se naprej. In prav je tako, sej ljudje nimamo nobenega odnosa do le-tega. Najbrz bi bil naval na FE sicer vecjikarju.
Mayflower* napisal/-a:Če je to Elektro (Gorenjska, Ljubljana ali Primorska), ti lahko pomagam, priložnostno delam tam in poznam vse te težave naročnikov. Ponavadi se jim svetuje, da pošljejo pritožbo (na tisti oddelek, ki ma čez položnice oz. je še bolje, da prineseš osebno, da se pošta slučajno ne izgubi) in napišeš vse podatke iz računa (ŠTOD, kilovatne ure in ostalo) in oni pridejo v parih dneh preverit. Samo telefonsko vsaj pri nas na Gorenjskem, tega ne pošiljajo folka da bi šel preverit. Upam, da sem ti kaj pomagala.Lp