Čevlji
Žanna napisal/-a:Jaz sem gledala ful hude superge od la costa, pa se mi zdi 80 evrov ful velik za superge. Kje bi sploh dobila kakšne svetle, po možnosti bele superge?
Jst sm vidla en par modelčkou belih od Nike. ampak cene se nazaj vrtijo od 80 do 120€
drgač pa imajo od graceland v Deichmanu (al kukr se že napiše) po 20€ bele in črne.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
[She.] napisal/-a:Žanna napisal/-a:Jaz sem gledala ful hude superge od la costa, pa se mi zdi 80 evrov ful velik za superge. Kje bi sploh dobila kakšne svetle, po možnosti bele superge?
Jst sm vidla en par modelčkou belih od Nike. ampak cene se nazaj vrtijo od 80 do 120€
drgač pa imajo od graceland v Deichmanu (al kukr se že napiše) po 20€ bele in črne.
daichman ma meni čisto neke čudne superge. z vsemi bleščicami in nešteto črtami. ne vem no, meni preprosto niso všeč niti ene.
cene superg (z blagovno znamko) pa se res gibljejo okrog 80€. še več. cene športnih stvari so nenormalno poskočile (koliko opažam, športne hlače skoraj ne dobiš izpod 30-40€). sicer pa poglej malo naokoli. jaz sem zadnjič po naključju našla nenormalno dobre nike-ice za 50€. ampak so žal črne. v humanicu se mi zdi, da je vse okoli 80 in več €. poglej pa v hervisu, včasih imajo kake adidasove ali podobne tudi za okrog 50€.
če pa ne želiš dati niti toliko, potem ti pa res ostane recimo še deichmann pa vögele (se mi zdi).
Deicmann je men bolj všeč za take stvari, ki jih ne mislm ravno pogosto obut- petke, balerinke (ki jih mam itak en kup), ne pa superge, ker jih največ rabim in hočem da so udobne in da zdržijo. Prisegam na Esprit superge, me pa tud kake Lacoste mikajo (me pa njihova cena tolk manj).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
*mala* napisal/-a:Deicmann je men bolj všeč za take stvari, ki jih ne mislm ravno pogosto obut- petke, balerinke (ki jih mam itak en kup), ne pa superge, ker jih največ rabim in hočem da so udobne in da zdržijo. Prisegam na Esprit superge, me pa tud kake Lacoste mikajo (me pa njihova cena tolk manj).
Se strinjam s tabo. za petke in balerinke ne mislim odševat nevem kolko denarja. za telovadne pa ja, kr ih mam skor usak dan na nogah.
ampak. . . sm kupla Nike - 80€ u upanju, da kr sm dala tolko bojo pa zdej nevem kolko zdržale.
aha, . . . pou leta in gremo. zdej kupujem nove

..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
*mala* napisal/-a:Deicmann je men bolj všeč za take stvari, ki jih ne mislm ravno pogosto obut- petke, balerinke (ki jih mam itak en kup), ne pa superge, ker jih največ rabim in hočem da so udobne in da zdržijo. Prisegam na Esprit superge, me pa tud kake Lacoste mikajo (me pa njihova cena tolk manj).
nekateri modeli esprit stanejo skoraj toliko kot lacoste. tak da odvisno, kateri model gledaš.
sicer pa esprit 'superge' zgledajo meni dokaj elegantno. spet odvisno od modela.
jz sm pred casom mela ene svetlece le coq sportif superge in so mi bli ful udobni in tud barva mi ni nic odpadala,edino proti koncu,ko so bli ze cist znucani od dezja in vsega.po kakem letu in pol(nosila sm jih pa vsak dan)
zdej sm si kupla spet iste samo da so druge svetlece barve.in mi barva kr povsod gre stran,pa jih mam sele en mesec in jih se ful pazim,tko da jih nism mela se za noben dez..a mislte da je mozno,da bi mi jih zamenal,glede na to da sm dala za njih 100E
zdej sm si kupla spet iste samo da so druge svetlece barve.in mi barva kr povsod gre stran,pa jih mam sele en mesec in jih se ful pazim,tko da jih nism mela se za noben dez..a mislte da je mozno,da bi mi jih zamenal,glede na to da sm dala za njih 100E
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
rammsteingirl napisal/-a:če si jih že nosila, ti jih verjetno ne bodo hoteli zamenjati.
ja sem jih,sam to ni normalno da se barva povsod kruši...pri tistih starih je že podplat strgan odspredaj, pa so manj odkrušeni
eh škoda pol.pol ni šanse?vrženih stran 100E,ker so praktično nenosljivi.s čem bi pa to pošpricala,da bi vsaj preprečila nadaljno krušenje?
a obstaja kaj?
bleona napisal/-a:rammsteingirl napisal/-a:če si jih že nosila, ti jih verjetno ne bodo hoteli zamenjati.
ja sem jih,sam to ni normalno da se barva povsod kruši...pri tistih starih je že podplat strgan odspredaj, pa so manj odkrušeni
eh škoda pol.pol ni šanse?vrženih stran 100E,ker so praktično nenosljivi.s čem bi pa to pošpricala,da bi vsaj preprečila nadaljno krušenje?
a obstaja kaj?
Je šansa, naredi reklamacijo. Čevlji za 100€ po enem mesecu ne smejo kr razpast!
Absolutno uveljavljaj reklamacijo!
Jaz ne gledam prav dosti na ceno čevljev... cena in npr. usnje mi nista merili pri nakupu čevljev;
sem zadnjič ugotovila, da so mi v zadnjih dveh letih najbolje in res do konca odslužile ene cheap balerinke iz Turboschuja za 20€, ma sem jih res nosila v dežju in soncu, zdaj so pa žal res za v smeti, ker se je rob pete malo ogulil in ni več čisto črne barve, ampak postaja sivkasta...
Tako da cena ni vse. Še zdaleč ne.
Jaz ne gledam prav dosti na ceno čevljev... cena in npr. usnje mi nista merili pri nakupu čevljev;
sem zadnjič ugotovila, da so mi v zadnjih dveh letih najbolje in res do konca odslužile ene cheap balerinke iz Turboschuja za 20€, ma sem jih res nosila v dežju in soncu, zdaj so pa žal res za v smeti, ker se je rob pete malo ogulil in ni več čisto črne barve, ampak postaja sivkasta...
Tako da cena ni vse. Še zdaleč ne.