gleda kdo?? glede na to da so končno dali 1.sezono na pop tv(zaj se šele vidi kak zacajtni smo v slo )
drugač je zun že druga sezona...sej je kul, sam mal so že preveč nagravžni včasih pač dd, je zakon, pa fuul mu paše tota vloga
Ena boljših zadnje čase. Nagravžna? No ja, pač odkrita, malce vulgarna na trenutke, ampak če vzameš v zakup, da je to pač serija, s katero se želijo prodajati radovednih publiki, potem je več kot prebavljiva. Res super - po dolgem času izlet v moški svet, ne zgolj nabijanje drame žensk, ki imajo vse in še več, samo srečne niso
David D. mi ni bil nikoli pretirano simpatičen, v tej seriji pa je direktno ta pojest - za oženit glede na svoja dejanja seveda ne
MsN, res je! David se je prav našel v tej vlogi, nobenga druzga si ne predstavljam, da bi Hanka igral! S čist drugimi očmi ga gledam zdej kot v Dosjejih x.
Temptress napisal/-a:MsN, res je! David se je prav našel v tej vlogi, nobenga druzga si ne predstavljam, da bi Hanka igral! S čist drugimi očmi ga gledam zdej kot v Dosjejih x.
ja točno tak, svetovn je, tota vloga mu pa itak ful paše... pa tud glede na to da je v resničnem lajfu tolk žensk zamenjav pa še dobro zgleda za svoja leta msn, nism misla tk nagravžno da nebi blo prebavljivo, ampak tak pokažejo nazorno da se res tam zravn vidliš,pol pa ni več fajn:S
Sam je zdej res čudn gledat dosjeje x, ko čakaš kdaj ga bo Scully naskočila ali obratno P***a mi je ratu to hud tip
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
Jaz sem pa rabla celo sezono, da sem se odvadla Mulderja in navadla Hanka. Mu je lik iz dosjejev X pač tolko zlezel pod kožo, da se ga je dolgo držal.
Serija mi je načeloma všeč, a se mi zdi spet holivudsko napihnjena, pošminkana in nekako nerealna tako, da me ne potegne povsem.
Sex, drugs & rock 'n roll je pa tudi že nekoliko izpeto.
jst sm pogledala že celo drugo sezono, in k se je lih dobr začel... je treba čakat do oktobra 2009?!?!?
P jim M
Kje so se sploh spomnl da dajo 12 epizod v eno sezono?
Aja, pa druga sezona je must-see. Najboljša interpretacija the Great Gatsby-ja kadarkoli narejena
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
A zdej je 12 delov pa nav več do 2009 oktobra?
Kera bedna?
Pol bom pa pogledala še unedva dela k sta mi ostala...
Drugač pa men sta najjača Charlie pa Marcee
Men je pa to čist najboljša serija. Edina k me res do solz nasmeji! Zdj sm pogledala prvo sezono, zdj me čaka še druga. Ta Hank je pa res čist hud, ane!