Tek
- *zverinica*
- Kofetarica

- *zverinica*
- Kofetarica

Jaz tudi laufam, in sicer od julija letos. Sem začela s 15 minutami po 3x na teden in postopoma stopnjevala. Zdaj tedensko tečem 3x, in sicer med tednom (torek, četrtek) krajši razdalji (načeloma 5 in 6,5km), za vikend (sobota) pa vedno daljšo razdaljo - po 1-2 km zraven na teden. Ta teden me v soboto čaka 12km. Drugo leto mogoče na maraton ... 

" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
*zverinica* napisal/-a:v bistvu ne, ker tečem zase in se ne udeležujem masovnih zadev ala ljubljanski maraton, županov tek ipd.
Tko kot je enkrat reku Tušak: tisti, ki teče zase, teče sam po naravi, tisti, ki se rad kaže, gre pa na ljubljanski maraton
Sam, če greš na nek organiziran tek, vsaj vidiš kako ti gre...realno...toliko kilometrov, toliko minut...ne pa da od oka oceniš, dons je za mano 8km.....narediš pa v resnici kakih 5.
- _ladybird_
- Komunikatorka

- Kraj: .......
- *zverinica*
- Kofetarica

tor napisal/-a:Sam, če greš na nek organiziran tek, vsaj vidiš kako ti gre...realno...toliko kilometrov, toliko minut...ne pa da od oka oceniš, dons je za mano 8km.....narediš pa v resnici kakih 5.
ne boš vrjel, ampak tud na teku po domačih gozdovih mi Suunto t3c pokaže pravilno kilometrino, srčni utrip in še marsikaj, pa še graf treninga mi nariše - skor ne morš vrjet da je to možno ane?

- _ladybird_
- Komunikatorka

- _ladybird_
- Komunikatorka

Danes sem koncno sla spet tect.
Sla sem zjutraj, bilo je 5 stopinj Celzija in cez nekaj ur me je ze zacelo grlo boleti. Drekec pekec!
Ampak res je fucked up na tesce tecti. Komaj sem zdzrala do konca, totalno sem brez energije, ampak zdrzim in se prav super pocutim po teku.
Sla sem zjutraj, bilo je 5 stopinj Celzija in cez nekaj ur me je ze zacelo grlo boleti. Drekec pekec!
Ampak res je fucked up na tesce tecti. Komaj sem zdzrala do konca, totalno sem brez energije, ampak zdrzim in se prav super pocutim po teku.
You want me to be something I can never ever be.
- *zverinica*
- Kofetarica

men je pa ravn na tešče najbolš tečt, sam to edin med vikendom lahko prakticiram pa na dopustu, ker se mi med tednom ne da zarad tega 1h prej vstajat, sploh pa ne zdj ko je mrzlo
nekak bolj z lahkoto tečem, ker popoldan po kosilu sm že polna raznovrstne hrane in sladkarij in mi včasih kr mal slabo nardi med tekom 
nekak bolj z lahkoto tečem, ker popoldan po kosilu sm že polna raznovrstne hrane in sladkarij in mi včasih kr mal slabo nardi med tekom