Prehitro priznanje čustev

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
dunjadunja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dunjadunja »

HvalaHvala :) :)
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

feeeeeeeeeeeeeeeeel
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a **majcy** »

Po treh mesecih skrivanja čustev do njega samega, spraševanja same sebe kje je, zakaj me ne pokliče, zakaj zakaj zakaj, sem se po veliko tednih odločila , da tega je zadost. Izčrpavalo me je fizično in psihično. Jok, razmišljanja non stop, zamorjenost, volje do življenja nikjer.
Doživljala sem napade histeričnega joka, ker sem to morala dat ven z sebe. Bilo mi je grozno.
Včeraj sem mu poslala sms, napisala sem mu da ga imam rada in da od njega ne pričakujem NIČ. Samo da ve kaj čutim.
In?
Nič mi ni odpisal, nit ne vem če mi bo.
Me ne zanima.
Sama sebi sem naredila ogromno uslugo, počutim se bolje.
Zdaj pa je samo od njega odvisno kako bova nadaljevala.

Hvala nekaterim puncam iz foruma,ki ste mi pomagale z nasveti po Msnju :* :bussi:
xNinnelex
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a xNinnelex »

Hm jaz tudi pred enim tednom mu priznala da mi je všeč,čeprav je to že baje sam opazil...in jaz tudi njemu všeč.Vendar je neresn :) vse lepo in prav,samo pol naj ne govori da je neresn samo se to lahko hitro spremeni.Pomoje je to samo larifari,pač malo vlil neko upanje :D malo sma zasrala,lupčkanje pa to...mu napisala neki sms,malo preveč zabluzla in odgovora ni blo...tipično njegovo,nikol nima časa...pol pa ko se vidima pa neki bzw izgovori zakaj ni blo časa pa to. :o
Zdaj pa sploh nevem kak se naj obnašam do njega ko ga vidim...ignoriram tak kot je on mene,da ni odpisal..,pozdravim,...se normalno menim z njim kot prej...nevem
Tak da moje mnenje je,da ne prehitro moškemu priznat čustva,ker tak nevejo kaj bi samo sabo :D bi zvezo,al nebi zveze... :? :x
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

V takem primeru je najbolje razumno počakati in se pokazati zrelo. Če mu bo kaj do tebe, se bo že oglasil!. :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

xNinnelex napisal/-a:Tak da moje mnenje je,da ne prehitro moškemu priznat čustva,ker tak nevejo kaj bi samo sabo :D bi zvezo,al nebi zveze... :? :x
Pomojem on ve kaj bi. Pomojem tut ve da ti hoces druge stvari(vezo). Zenske ste prevec obsedene s temi vezami.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a **majcy** »

Že 4. dan pa nisem dobila nobenga odgovora ali karkoli od njega.

Glavno da sem si na jasnem :)

Počutim se odlično :freude:

Poslušite tale komad pa mal zamuvite :D

Armin van Buuren & DJ Shah Feat. Chris Jones - Going Wrong
Just copy and then paste .
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda-malina »

Jaz vsekakor najprej preverim, če je tip samski. Oddanih ne spoznavam in ne hodim z njimi ven.
Prehitro priznanje čustev? Kakor za koga.
Sama sem večim rekla, da jaz bi bila najprej prijateljica, da se malo spoznava, potem pa bo kaj več, če se ujameva. A so odšli ravno zaradi tega, ker kao iščejo resno zvezo, ne pa prijateljico. Tako, da odvisno od fanta. Mogoče je tukaj odvisno tudi od starosti.
xNinnelex
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a xNinnelex »

Se strinjam z vsemi odgovori :) dajmu času čas...jap to pa je res...da smo ženske mogoče malo preveč obsedene z temi zvezami :D takoj hočmo vedet pri čem smo,če fant ni pripravljen na resno zvezo,si že nekaj domišljamo če kaj narobe z nami,s čem ga odvrnila... smo mu pa lahko všeč :) moški pač dlje rabijo glede tega verjetno...da spoznajo punco v nulo,pol pa se spustijo v razmerje.me pa hočemo vse na hitro :)
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda-malina »

Pomoje so pa fantje tisti, ki vse hočejo takoj. Pa poljubi, sex in vse. Imam občutek, da resni takoj hočejo vedeti, če imajo kaj šans. Medtem, ko neresne bi s takšnim vprašanjem pregnal tudi po dveh letih.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Oni se grebejo bolj za "fizične užitke", ženske pa bolj za čustva ...
Maped100
Debatorica
Debatorica

ženska napisal/-a:Oni se grebejo bolj za "fizične užitke", ženske pa bolj za čustva ...

Stereotipi...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Seveda ne velja to za vse ... :D
Maped100
Debatorica
Debatorica

jst mam predvsem drugačne izkušnje... prec pok pok :)

Čudno.
Miss Dior
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Okolica MS

Neprebrana objava Napisal/-a Miss Dior »

ljudje smo si različni. in to je pri moških zelo pogost pojav, da se boščki ustrašijo. :lol: bolj jih odrivaš rajši te imajo. vendar ko so čustva vmes je zelo težko potem vse to usklajevat in uresničevat. je pa veliko krat tako, da jih to začne zelo motit.
Odgovori