kr.ena napisal/-a:Sweet Princess napisal/-a:Edino kar bi mene osebno mal zmotilo je to, da je zrvn še ta star del hotela, kjer pa majo une k so preko zdravstva - na rehabilitaciji (starejši na vozičkin, berglah...) in morbit kšnga srečaš na recepciji, na zajtrku...
Zakaj bi pa bilo komu problem, če sreča enega z berglami ali na vozičku pri zajtrku ali na recepciji?
A spada v posebno ponudbo turizma, da ti obljubijo, da boš srečeval samo lepe in zdrave ljudi?
Sem lepo napisala da to mene osebno moti - v wellness hotelih. Če se grejo wellness, potem je zdravstvo treba ločit popolnoma. Vem iz izkušenj - ker to goste dejansko moti - sem že dobivala pritožbe zaradi tega in smo goste moral selit u druge Terme...Ravno to je problem Dolenjskih Toplic - majo fenomenalen wellness - ampak gostje so pa samo enodnevni - noben ne prespi u hotelih...ker ima prvenstveno goste preko zdravstva. Mene osebno pač to moti - sploh pa vonj po zdravstvu u hotelih...

Zakaj bi pa bilo komu problem, če sreča enega z berglami ali na vozičku pri zajtrku ali na recepciji?
Res lep hotelček - sploh pa wellness...majo tematske sobe za masaše, vezni prostori u wellnessu in saune so use u rimskem stilu...Res lepo spedenan. Hotelček je tut lep, nimam pripomb. Valens Augusta Wellness in bazen hotela Primus pa so seveda del hotela, in ti ni treba nč ven hodit. Samo Terme Ptuj (bazeni) so pač čez cesto, ampak mislim, da ni potrebe tja hodit, če že maš use u Primusu. Priporočam. Res.