Modna svetovalnica
- red*cherry
- Kofetarica
-
- Cosmopolitanka
-
- Sramežljivka
jaz pa rabim modni nasvet...
dajte mi svetovat, kako naj kombiniram oblačila...
visoka sem 165cm, 75kg(ja, preveč biggrin ),št.40-42 in imam malo bolj okrogel trebuh, prsi pa so kr povprečne (C košarica)...
kupila sem si majco, ki je spredaj pod prsmi široka, vendar v njej izgledam noseča biggrin
dajte mi malo pomagat prosim...rada bi bila dobro oblečena, čeprav sem debela..
visoka sem 165cm, 75kg(ja, preveč biggrin ),št.40-42 in imam malo bolj okrogel trebuh, prsi pa so kr povprečne (C košarica)...
kupila sem si majco, ki je spredaj pod prsmi široka, vendar v njej izgledam noseča biggrin
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
To je dost odvisno kasno obliko postave mas, ker mocnejse postave se med sabo dost razlikujejo. Jz mam sodelavko, k ma ene 20 kg prevec, ampak se zna za svojo postavo tko oblect, da ji cunje za celih 10kg skrijejo. Mors dobr poznat svoje telo, tiste tocke k so ti vsec in jih je fajn povdart ter preusmert pozornost nanje in pa tiste, ki jih je fajn mal ''skrit''.soncnica87 napisal/-a:jaz pa rabim modni nasvet...
Se mi pa zdi, da recimo mocnejsim zenskam velik bol pasejo kikle kot hlace, ker lepo povdarjo boke oz tisto zenstvenost, ''skrijejo'' pa recimo mocnejsa stegna. Valda govorim tle o temnejsih barvah brez vzorckov, edin vertikalne crte pridejo v postev, ker opticno ozajo celo zadevo. (crna, temno modra, temno siva...). Aja za mocnejse so fajn krila A modela (gor ozje, sirjo se na dol)
Kar se pa zgornga dela tice so pa recimo fajn ksni puloverji/majcke/srajcke... ki majo zgornji del (tm k so joske) svetle ali svetlejse barve, spodn deu pa temnejse barve, s tem spet vizualno nardis trebusni in pasni deu bol vitek.
Ka pa vem, najbol je itq it po stacunah pa mau probavat kako ti kj sede

vprašanje o nakitu
Živjo!
Jaz mam pa vprasanje o modnih dodatkih ... upam, da to paše sm ... A je zlat nakit primeren samo za starejše (mame, babice)?
Imam nekaj majčk, ki majo zlat potisk, pa mi je čudno imet srebro (ponavadi imam vedno srebro)
Kaj menite?
Jaz mam pa vprasanje o modnih dodatkih ... upam, da to paše sm ... A je zlat nakit primeren samo za starejše (mame, babice)?
Imam nekaj majčk, ki majo zlat potisk, pa mi je čudno imet srebro (ponavadi imam vedno srebro)
Kaj menite?
-
- Cosmopolitanka
Re: vprašanje o nakitu
soncnica_ napisal/-a:Živjo!
Kaj menite?
Mirno lahko nadeneš zlato

I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Kakšne kavbojke so najbolj primerne, če imaš široke boke ter mal bolj močna stegna?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Ewo js bi tut rabla en nasvet ko smo že ravno pri tem
Stvar je sledeča:
Bliža se maturantski ples, obleko že napol imam in sicer rdeče barve (čeprav si niti nisem predstavljala rdeče barve ampak mi je ena oblekca ful padla v oči) torej me sedaj zanima vaš nasvet kakšen naj bi bil soplesalec?
Menila sva se o bež barvi(seveda pravi odtenek) pa me zanima ali bi šla bež barva k moji rdeči, ki je na meji med ne ravno temna,tudi svetla ne preveč ampak nekaj vmesnega (sam vleče pol proti svetli).
Kako to kombinirat z soplesalcem? Na idejo je prišla bež barva pa rdeča ali črna srajca.Za kaj drugega pa nimava idej
Zanima me vaše mnenje kakšen naj bo soplesalec?
Katera barva se še prilega k rdeči? samo ne mi omenjat črne, ker tisto ima vsak in hočeva nekaj drugačnega?
Torej prosim za vaše mnenje

Stvar je sledeča:
Bliža se maturantski ples, obleko že napol imam in sicer rdeče barve (čeprav si niti nisem predstavljala rdeče barve ampak mi je ena oblekca ful padla v oči) torej me sedaj zanima vaš nasvet kakšen naj bi bil soplesalec?
Menila sva se o bež barvi(seveda pravi odtenek) pa me zanima ali bi šla bež barva k moji rdeči, ki je na meji med ne ravno temna,tudi svetla ne preveč ampak nekaj vmesnega (sam vleče pol proti svetli).
Kako to kombinirat z soplesalcem? Na idejo je prišla bež barva pa rdeča ali črna srajca.Za kaj drugega pa nimava idej

Zanima me vaše mnenje kakšen naj bo soplesalec?
Katera barva se še prilega k rdeči? samo ne mi omenjat črne, ker tisto ima vsak in hočeva nekaj drugačnega?
Torej prosim za vaše mnenje

...<3 Hate That i Love U <3...
^^ Bež barve naj bi bilo kaj? Kravata? Obleka?
Pomoje bi najlepše skupaj šla rdeča ali črna srajca, pa če bo mel še kravato, pri črni srajci rdečo, če bo mel pa rdečo srajco pa črno kravato.
Pa tudi za to sem, da naj ima on črno obleko, ker kakšna bež ali modra ali bilokakšna druga meni grdo izgleda 

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska