sej se spomniš, da smo se že za oktober menle
Hrčki ful hitr zrastejo sm ugotovila..Dodo je bla tud v enem tednu že skor 1x večja (debelejša?), kot na začetku..pa sej prou tko hihi

Ker novembra bom ziher prišla. (please rečta mi-na tromostovju so novembra tudi stojnice z verižicami??). Ja, bolhica je fantek-jaz sem čisto pozabila. No, zame je še vseeno punčka. Mi je bolj všeč tako.

no no sej sam da sm jst zdravn
mu ni blo nič jasno, pol je pa reku da se mi je že čist zmešal od teh hrčkov
po moje me ma že vrh glave!!
To je prvo kar grem tam gledat. Pa tolko je vsega kar moram obiskati, pa s kom se vse moram dobiti-bom mogla cel teden biti tam
hehe.

..baje sm hrčkofreak
Se bomo dobile kje bliz naju, da lahk Bulma vid te hrčke lublanske hehe..
Čim bolj mirno noč ti želim 

sva se smejala sam ni pa hotu priznat da me ma dost
po moje si misl jao a morm met te hrčke!!
sploh ga ne zanimam

...ja ne vem, jst sm to kupila, ko sem Dodo prinesla domov, pač da jo ne nosim v tisti kartonski škatli mali, pa takrat sploh nisem razmišljala a je to za hrčke al ne..men je blo sam važn, da jo v nečem prinesm domov
..je pa drgačen transporter, kot za mucke..ta nima ob eni stranici 'vratic', ampak se odpre, tko kot kletke za hrčke - na vrhu. No in pol sm doma vidla, da je v tem transporterju neka reklama zanj, in je prou za hrčke
..so zraven narisani hrčki, pa druge stvari, ki jih lahko kupiš..tko da sm zadela očitno

tko da po mizi ne bo več laufu, po pojstli pa tud ne

kepica malaaa
..una slikica z opico zmaga
Pa a si ti tud opazla, da je mau temnejši od Dodo?
..zihr zato, ker je fantek pa mora bit mau šmeks haha..
...tm na vrhu polic majo, kjer so tud kletke...se jih vid že z uhoda v Zootic...men se zdi, da je blo okol 9€.

kok je Guccci temnejši od Dodo
ej sej jst ne vem al se pa men sam dozdeva, sam se mi zdi da Gucci temnejši kokr k sm ga dobila
veš kok je fajn po njej splezu pod rokico in zgleda kokr da ga ona objema. Sam je bil tok hitr da sm mal prepozn slikala.