Postkoitalna kontracepcija / jutranja tableta
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
Okej, nama je danes počil kondom in moram jutri nujno po tabletko .. zdej me pa zanima, a je katera šla tabletko že iskat v lekarno, al ste vse šle k zdravnici? Ker ene pravijo da se da dobit tudi v lekarni, druge pravijo da ne ... tukaj sicer piše da je na voljo v lekarnah brez recepta, samo me zanimajo še vaše izkušnje ... ne bi rada lih glupo izpadla tam v lekarni, že tako mi je bad ker jo sploh morem it iskat 

Let's swim to the moon .....
- **medyka**
- Komunikatorka
Hyades napisal/-a:Libido. napisal/-a:Tenks, punceSm šla prej iskat, tako da je vredu
Pa si sla v lekarno ali k zdravniku? me zanima, ce se mi bo slucajno kdaj zgodil (upam da ne).
sm šla kr v lekarno in sm rekla da rabim jutranjo tabletko .. samo moreš bit starejša od 16 let ..
Let's swim to the moon .....
Hej, nama je zadnjič spet počil kondom in sva šla v lekarno, kjer sem dobil tabletki norlevo. Me zanima če je še katera vzela ti tabletki, in kakšne stranske učinke je imela? Jest sem dobila menstruacijo kak dober teden po zavžitju tabletke, je pa res da mi menstruacija zdaj traja že skoraj dva tedna...sicer je zelo šibka, ampak vseeno.
Drugih stranskih učinkov, ala bruhanje in slabost pa nisem imela.
Drugih stranskih učinkov, ala bruhanje in slabost pa nisem imela.
renatka_ napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a: stane 10€; in majo jo v vsaki lekarni.
Hmm, to ni več zastonj? Jst sm šla po njo ene 3 leta nazaj, k moji ginekologinji in mi je kr sestra dala. Pa je blo zastonj.
Lahko jo še dobiš pri svoji zdravnici, ginekologinji,.. Sam po novem jo lahko kupiš tudi v lekarni.

- spelaspela
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana