Pustiš punco, ker ti je druga všeč!!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Bi šli narazen s partnerjem, zato ker se vam druga oseba dopade?

Ja, zakaj pa ne
27
10%
Nevem, odvisno od situacije
138
53%
Ne
95
37%

Skupaj glasov: 260

Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

zame "normalno" pustiti in iti drugam je le v primeru, ko zveza šteka, ti pa imaš že dolgo prijatelja/co in pač skočita skupaj itd itd...

Je pa to početje hinjavsko in pravim, da to počnejo samo slabiči... Sj ponavad se to zmer kaznuje al pa zveza razkoplje. Včasih v mesecih, včas pa v letih... pametna je ta Mati Narava. :twisted: :D
Spela_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Spela_ »

To je pa najbl bedno, da tip pusti žensko sam zto ker ji je druga vizualno všeč in obratno...s tega lahk sam sklepaš da te tip ni meu tok rad kokr ti njega...čist drgač bi blo če se par nebi razumeu med sabo and so on...
Uporabniški avatar
butterflychek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a butterflychek »

sama ne bi fanta pustila zaradi nekoga, ki mi je všeč.. ker ne bi mogla pustit osebe, ki jo imam rada zaradi nekoga, ki me samo privlači.. :) no way.
Uporabniški avatar
arnela
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a arnela »

Poznam primer oz. je moj prijatel imel zvezo 3 leta in je spoznal drugo punco v sluzbo in ker je bil v obe zaljubljen(tako on pravi) se ni mogel odločiti kaj narediti in je celo leto hodil z obema, onidve še slutili nista kaj se dogaja. Mesec dni nazaj ko je imel z drugo punco 1.obletnico, je s prvo končal...

Z mojga vidika kar je pač delu je nenormalno, v primeru da bi se men kej takega zgodilo in da bi bila v drugega tipa totalno zaljubljena bi prvega pustila, bolje kot da ga vlečem za nos oz. če bi mi bil samo všeč verjetno ne bi svoje prvotne zveze končala....
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Jst se tud s tem ne strinjam!! Ok ne rečem da recimo do te druge osebe res čutiš nekaj več, do prve osebe pa samo še neka privlačnost ali navezanost, potem ok končaj s prvo osebo, če se z njo ne vidiš več. Ker ni fer do partnerja!
K jaz recimo mam na novem šihtu enga tooook hudga natakarja da dol padeš!! Tud use kolegice so rekle da je tip čist preveč lep in bi zmagal na vseh tekmovanjih!! In si vsak večer ko delam, prav učke napasem :D ampak še vedno mi je moj lubi čist najbl sexi in ga mam še vedno najrajš in ga nikol ne bi pustla zarad tistega sodelavca. Sodelavc mi je pač tisto sekundo al pa ko delam pač zanimiu pa ga mal čekiram, ampak če je slučajno moj lubi zraven ga pa niti opazim ne več.
Če bi pa do sodelavca čutila nekaj več, bi bila pa to verjetno čist druga sotuacija ker verjetno pol tud čustva do mojga lubija verjetno en bi bila taka kot so sedaj. Sigurno se potem spremenijo tud čustva do partnerja.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
arnela
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a arnela »

Sugar_baby napisal/-a:Jst se tud s tem ne strinjam!! Ok ne rečem da recimo do te druge osebe res čutiš nekaj več, do prve osebe pa samo še neka privlačnost ali navezanost, potem ok končaj s prvo osebo, če se z njo ne vidiš več. Ker ni fer do partnerja!
K jaz recimo mam na novem šihtu enga tooook hudga natakarja da dol padeš!! Tud use kolegice so rekle da je tip čist preveč lep in bi zmagal na vseh tekmovanjih!! In si vsak večer ko delam, prav učke napasem :D ampak še vedno mi je moj lubi čist najbl sexi in ga mam še vedno najrajš in ga nikol ne bi pustla zarad tistega sodelavca. Sodelavc mi je pač tisto sekundo al pa ko delam pač zanimiu pa ga mal čekiram, ampak če je slučajno moj lubi zraven ga pa niti opazim ne več.
Če bi pa do sodelavca čutila nekaj več, bi bila pa to verjetno čist druga sotuacija ker verjetno pol tud čustva do mojga lubija verjetno en bi bila taka kot so sedaj. Sigurno se potem spremenijo tud čustva do partnerja.

Točno to! Se strinjam s tabo! Sej ne rečem, tud meni se je velikokrat zgodilo da mi je bil kdo full všeč (predvsem vizualno) in da sem imela priloznost biti z njim, ampak ko sem pomislila na svojega dragega, me je minilo. To je ljubezen :)
AphexTwin
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a AphexTwin »

Sugar_baby napisal/-a:Jst se tud s tem ne strinjam!! Ok ne rečem da recimo do te druge osebe res čutiš nekaj več, do prve osebe pa samo še neka privlačnost ali navezanost, potem ok končaj s prvo osebo, če se z njo ne vidiš več. Ker ni fer do partnerja!

Been there, done that! Čustva do partnerja se niso spremenila. Ljubila sem ga tako močno, kot pred tem, ko sem se zaljubila v drugega. Na žalost se je tudi njemu zgodilo isto. Zanimivo, obema v istem časovnem obdobju. Skupaj pa sva 4 leta. In sva krizo prebrodila, imava se rada še bolj kot prej. Ja, rečte, da nisva normalna, ne bo prav nič novega. Obema je bilo lepo z drugo osebo, metuljčki, blablabla ... In ne pametovat o tem, kako to ni moralno ... Morala je itak družba, moralo si delamo sami. In ne bodite angelčki, ki se nikoli v dolgi zvezi niso zaljubili v drugega. Eni se obrnejo stran, si zatiskajo oči in si govorijo, da to ni normalno in moralno, da ni fer do partnerja ... Pa niti ni fer do nas, če sami sebe slepimo ... Saj je bilo na začetku kreganja, končevanja, očitkov ... Ampak, za božjo voljo, saj smo samo ljudje. In čutimo! Ko čutiš, čutiš, ni povratka. Izkoristiš ali ne, samo da si iskren do sebe in do partnerja, če že misliš na resno zvezo, tudi po takem "polomu" ... Ki je kdaj mogoče edina rešitev, da se v zvezi kaj pošlihta ... In ja, verjamem, da se to vsakemu zgodi. In ja, samo enkrat živimo. Varanja sicer ne odobravam, vem tudi, da ne bom več tega naredila (sicer pa, kdo ve, a ne?), bom pa vedela, kako naslednjič v taki situaciji reagirati ... Ne bom se pač prepustila, ker vem, kako hudo je bilo tokrat. Preboleti drugo osebo (s katero sva še vedno v ful dobrih odnosih - rada ga imam ful, ful se štekava, fant to razume ...), nekaj časa prikrivati resnico partnerju, povedati resnico in zdaj s tem živeti. Vendar oba veva, da hočeva biti eden z drugim za vedno ... In to je to. Ni pomembno, kaj drugi mislijo in menijo, kaj bi bilo bolje, bolj moralno in podobno sranje ... Pomembno je, kako imava stvari med sabo pošlihtane midva ... Taka vprašanja so čisto brezvezna ... A ne morte te osebe enostavno vprašat? Zakaj vedno prej 100 ljudi vprašat za nasvet, ker ima itak vsak svoje izkušnje iz preteklosti in niti ena ni ista, kot ta, v kateri trenutno si ... Enjoy your life ;)
AphexTwin
Sramežljivka
Sramežljivka

Been there, done that! Čustva do partnerja se niso spremenila. Ljubila sem ga tako močno, kot pred tem, ko sem se zaljubila v drugega. Na žalost se je tudi njemu zgodilo isto. Zanimivo, obema v istem časovnem obdobju. Skupaj pa sva 4 leta. In sva krizo prebrodila, imava se rada še bolj kot prej. Ja, rečte, da nisva normalna, ne bo prav nič novega. Obema je bilo lepo z drugo osebo, metuljčki, blablabla ... In ne pametovat o tem, kako to ni moralno ... Morala je itak družba, moralo si delamo sami. In ne bodite angelčki, ki se nikoli v dolgi zvezi niso zaljubili v drugega. Eni se obrnejo stran, si zatiskajo oči in si govorijo, da to ni normalno in moralno, da ni fer do partnerja ... Pa niti ni fer do nas, če sami sebe slepimo ... Saj je bilo na začetku kreganja, končevanja, očitkov ... Ampak, za božjo voljo, saj smo samo ljudje. In čutimo! Ko čutiš, čutiš, ni povratka. Izkoristiš ali ne, samo da si iskren do sebe in do partnerja, če že misliš na resno zvezo, tudi po takem "polomu" ... Ki je kdaj mogoče edina rešitev, da se v zvezi kaj pošlihta ... In ja, verjamem, da se to vsakemu zgodi. In ja, samo enkrat živimo. Varanja sicer ne odobravam, vem tudi, da ne bom več tega naredila (sicer pa, kdo ve, a ne?), bom pa vedela, kako naslednjič v taki situaciji reagirati ... Ne bom se pač prepustila, ker vem, kako hudo je bilo tokrat. Preboleti drugo osebo (s katero sva še vedno v ful dobrih odnosih - rada ga imam ful, ful se štekava, fant to razume ...), nekaj časa prikrivati resnico partnerju, povedati resnico in zdaj s tem živeti. Vendar oba veva, da hočeva biti eden z drugim za vedno ... In to je to. Ni pomembno, kaj drugi mislijo in menijo, kaj bi bilo bolje, bolj moralno in podobno sranje ... Pomembno je, kako imava stvari med sabo pošlihtane midva ... Taka vprašanja so čisto brezvezna ... A ne morte te osebe enostavno vprašat? Zakaj vedno prej 100 ljudi vprašat za nasvet, ker ima itak vsak svoje izkušnje iz preteklosti in niti ena ni ista, kot ta, v kateri trenutno si ... Enjoy your life ;)
AphexTwin
Sramežljivka
Sramežljivka

Been there, done that! Čustva do partnerja se niso spremenila. Ljubila sem ga tako močno, kot pred tem, ko sem se zaljubila v drugega. Na žalost se je tudi njemu zgodilo isto. Zanimivo, obema v istem časovnem obdobju. Skupaj pa sva 4 leta. In sva krizo prebrodila, imava se rada še bolj kot prej. Ja, rečte, da nisva normalna, ne bo prav nič novega. Obema je bilo lepo z drugo osebo, metuljčki, blablabla ...

-->
AphexTwin
Sramežljivka
Sramežljivka

Been there, done that! Čustva do partnerja se niso spremenila. Ljubila sem ga tako močno, kot pred tem, ko sem se zaljubila v drugega. Na žalost se je tudi njemu zgodilo isto. Zanimivo, obema v istem časovnem obdobju. Skupaj pa sva 4 leta. In sva krizo prebrodila, imava se rada še bolj kot prej. Ja, rečte, da nisva normalna, ne bo prav nič novega. Obema je bilo lepo z drugo osebo, metuljčki, blablabla ...

In ne pametovat o tem, kako to ni moralno ... Morala je itak družba, moralo si delamo sami. In ne bodite angelčki, ki se nikoli v dolgi zvezi niso zaljubili v drugega. Eni se obrnejo stran, si zatiskajo oči in si govorijo, da to ni normalno in moralno, da ni fer do partnerja ... Pa niti ni fer do nas, če sami sebe slepimo ... Saj je bilo na začetku kreganja, končevanja, očitkov ... Ampak, za božjo voljo, saj smo samo ljudje. In čutimo! Ko čutiš, čutiš, ni povratka. Izkoristiš ali ne, samo da si iskren do sebe in do partnerja, če že misliš na resno zvezo, tudi po takem "polomu" ... Ki je kdaj mogoče edina rešitev, da se v zvezi kaj pošlihta ... In ja, verjamem, da se to vsakemu zgodi. In ja, samo enkrat živimo. Varanja sicer ne odobravam, vem tudi, da ne bom več tega naredila (sicer pa, kdo ve, a ne?), bom pa vedela, kako naslednjič v taki situaciji reagirati ... Ne bom se pač prepustila, ker vem, kako hudo je bilo tokrat. Preboleti drugo osebo (s katero sva še vedno v ful dobrih odnosih - rada ga imam ful, ful se štekava, fant to razume ...), nekaj časa prikrivati resnico partnerju, povedati resnico in zdaj s tem živeti. Vendar oba veva, da hočeva biti eden z drugim za vedno ... In to je to. Ni pomembno, kaj drugi mislijo in menijo, kaj bi bilo bolje, bolj moralno in podobno sranje ... Pomembno je, kako imava stvari med sabo pošlihtane midva ... Taka vprašanja so čisto brezvezna ... A ne morte te osebe enostavno vprašat? Zakaj vedno prej 100 ljudi vprašat za nasvet, ker ima itak vsak svoje izkušnje iz preteklosti in niti ena ni ista, kot ta, v kateri trenutno si ... Enjoy your life ;)
AphexTwin
Sramežljivka
Sramežljivka

Ups, cel čas mi je pisal error. Se opravičujem za 3 al 4 iste poste :S
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

men se je taka situacija zgodila letos polet, k je blo dosttt pestro..taka služb in nočn lajf in to...

jz vam polagam na srce, PREMISLTE..ampk to ni dost..pustte času čas!!!! resno!!! jz bi skor zajebala in bi zgubila to kar mam in ne menjam nikol nikol nikolllllllllllllllllllllllllllker pol ugotoviš kok ti en res pomen, da NI VREDNO!!!! sploh nevem kaj me je spelal v to, kako sm u celih 3 letih kr naenkrt navrgla pogled na enga...jooj zdj nakonc vrjetn bi bla al nesrečna al pa že zdavnej odvržena od 'simpatije' in brez osebce k jo mam najjraj na svetu... sej vem,da se sprašujete kako sm lohka razmišlala v tem smeri, a bi končala zvezo al ne...ej nevem, človk dela lahko ZLOO BUTASTE STVARI.. res, pomoje je bla to največja dilema u življenju..pa sm use pustila na mir, ignor..pa potem res vidla da tist tip ni to to sploh...kaj mi ni blo jasno...tko da <333 4 ever.. :cool: :love: :hearts:

še en navk ki resnično drži: NIKOLI NE ZAPUSTI TISTEGA KI LJUBIŠ, ZARAD NEKOGA KI TI JE VŠEČ!!!!!!!!!!!
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

AphexTwin napisal/-a:

I

EVO, toj to... :schlaumeier: ljubila že prej, ljubila tut kasnej, krizo prebrodš, s ene oziraš nazaj, mava se še rajš k prej-dobr že prej sva se mela ful hehe. In tut drugi men govorl o morali pa da nisva normalna :?: ugl. vidm da nism edina.
AphexTwin
Sramežljivka
Sramežljivka

chiqqa napisal/-a:
AphexTwin napisal/-a:

I

EVO, toj to... :schlaumeier: ljubila že prej, ljubila tut kasnej, krizo prebrodš, s ene oziraš nazaj, mava se še rajš k prej-dobr že prej sva se mela ful hehe. In tut drugi men govorl o morali pa da nisva normalna :?: ugl. vidm da nism edina.

Hehe, respect ;) Sem tudi jaz mislila, da sem edina ... :) Iskrenost je pomembna. Pa ljubezen. Verjetno se temu reče brezpogojna ljubezen. Ampak morš res to skoz dat, da razumeš ... A ne, chiqqa? ;)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

AphexTwin napisal/-a:
chiqqa napisal/-a:
AphexTwin napisal/-a:

I

Hehe, respect ;) Sem tudi jaz mislila, da sem edina ... :) Iskrenost je pomembna. Pa ljubezen. Verjetno se temu reče brezpogojna ljubezen. Ampak morš res to skoz dat, da razumeš ... A ne, chiqqa? ;)

jp. noben ne razume kako to možn, pa morš res skos dat. sej tut jz sm prej misnla, ah kjeee,to se ne more zgodit, če pa se, je pa neki v zvezi narobe...pa ni čist tko ;)
Odgovori