Prehitro priznanje čustev

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

ja, to je to... to mora biti spontano... jaz ponavadi naredim nekaj in mu tako to pokazem, ne pa z besedami... tudi jaz bi se "ustrasila" tega...
dunjadunja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dunjadunja »

In ve, ki pravite, da bi se tega ustrašile, bi se ustrašile za "vedno" al obstaja še kakšno upanje? Če tega nikoli več ne omeniš in se trudiš vzpostaviti tak odnos, kot je bil pred tem?
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Verjetno je res najboljše, da tega nikoli več ne omeniš, ker se je tega že enkrat ustrašil in se umaknil.
Ampak glede na to, da ti je rekel da ni vedel, da daje takšne znake in omenil punco (ne vem zakaj razmišljaš o možnosti, da je nima, če jo je pa omenil), jaz ne bi upala na kaj več od samo prijateljstva. :wink:

Imam občutek, da iščeš najmanjšo ''rešilno bilko'', da bi pa le lahko kdaj bila par, čeprav po njegovem odzivu sodeč ne kaže najbolje. Pa brez zamere.
dunjadunja
Sramežljivka
Sramežljivka

Ne zamerim. Ker je res, kar praviš. Samo težko si je priznat... :(
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

Tamarra* napisal/-a:
dunjadunja napisal/-a:da ga po treh tednih druženja, v katerih se full ujameta in ti non stop daje neke znake, vprašaš, če bosta skupaj ali ne.

Pomoje ga lahko to zelo odbije. Tudi mene bi, če bi me ker fant to vprašal po treh tednih, saj bi mi zvenel kot nek obupanec :wink:

V neki drugi temi jih je kar precej pisalo, da so prvi poljub doživele na prvem zmenku, prvi sex po približno 1 mesecu. Medtem, ko če te po 3 mesecih vpraša, če bi hodila z njim oz., če je kaj med njima pa izpade kot obupanec :roll: Meni bolj izpade obupan tisti, ki mora takoj skočiti v posteljo.
Pa kaj imate ve sex za hobi? Jaz moram najprej do fanta nekaj čutiti, izvedeti, da misli resno,... potem pa skok v posteljo.
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

eno in edino: Kolko ljudi, tolko čudi :D
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

Pomoje je še ful dejavnikov zraven. Kako sta se družila, kako ti o tem razmišljaš, kako on, razdalja...in podobne stvari.
Sicer pa mislim, da je možna zakaj pa ne...navsezadje saj so moški vsega zmožni :D
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lubii* »

...moje mnenje...upanje umre zadnje :wink:
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

Ne da mi je ne vem kaj všeč,če mi tip po parih dnevih poznanstva začne s takimi vprašanji...no,kaj je zdej med nama,a sva mi2 sam frenda al kej več...pač razumem da ga to zanima....Jst osebno,če hočem od tipa kej več,ga najprej uprašam če ma punco (da vem če je kej možnosti...včasih je bolš met tipa kot frenda,kot pa za resno zvezo)
No uglavnem....bolj kot taka uprašanja me motjo...dej,kdaj bova mi2 sexala...se dobiš na drugem zmenku pa ti začne...dej,a zdej bi že,a greva zdele na wc....
Take stvari me pa TOTALNO odbijejo....taka uprašanja postavljajo tipi,k hočjo sam sex...IN NIČ DRUZGA!!! Da ti tip po sexu reče: sej to je blo sam za to noč,a ne ??? Mislm HALOOOOOO!!!! :evil: :evil: :evil:
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

delate muho iz slona in slona iz muhe.

Ka vam pa je? Eni bolj, drugi manj čustveni.

Jaz če prov čutim in ne če si želim da bi čutil (to je pomembno razlikovat), torej ko čutim, jaz to takoj pokažem in povem, čist nič ne čakam in tud mislim, da je prav tako.
Včasih si v "dilemi" ali je ali ni in takrat je najbolje, da poveš, ker ko poveš, se dejansko pokaže prava resnica :) še posebej če imaš kake labilno-potrebne dneve :D

Tko da sm akcija, nikol se neve "Kdu je taprav" :)
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Ja seveda lahko....pač nekdo še ni pripravlejn po treh tednih poznanja s kom že bit, čeprou daje take znake....pač te hoče v takem smislu še spoznat in si ga ti mal prehitela :)
Možno je pa tut da ni hotel zveze ampak kaj drugega ali pa da si si ti narobe razlagala njegove znake.
Live your life like you want
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Jp; prehitrih izpovedi velik ljudi ne mara. :P
Ne govorim samo o moških; mene zelo odbija če mi nekdo reče da me "ljubi" če prov me komaj pozna.
Enkrat se mi je zgodilo, da me je en kolega "začel ljubiti" že po tem ko sva se 3krat vidla, in potem je že kar govoru da hodmo in že kar hotu začet puščat stvari pr men doma... :lol:

Se strinjam z tem kar je napisal Maped100 ; enostavno nimaš potrebe takoj povedat kaj čutiš, in prav tko nočeš takoj poslušat kaj tist drugi čuti...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Ja, to je res prehitro. Človeka začneš ljubiti, ko ga dobro poznaš .. NJegove lastnosti, karakter, dejanja ... Ne pa po treh srečanjih. Res, da te alhko takrat zelo "meče", ampak to ni ljubezen, le tista začetna zaljubljenost. In takrat se je najbolje vzdržati teh izjav ...
Sploh je problem potem, če nasprotna stran (še) ne čuti enako ... To lahko pokvari ves nadaljnji odnos.

Pa poznam ta občutek, ko nekdo pri tebi začne puščati stvari. Tudi, če imaš resne namene, se lahko počutiš ujetega ...
dunjadunja
Sramežljivka
Sramežljivka

Midva sva se družla tri tedne, nekaj ur dnevno, skoraj vsak dan. In vse, kar sem hotla vedet, je blo to, če bova ostala frenda al kaj več. Nič drugega mu nisem govorila. Se pa strinjam s tem, da je po treh srečanjih nekomu govort, da ga ljubiš, pa res nekaj, kar bi tudi mene pognalo v beg. :wink:
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Prepusti se in močno si želi, pa bo. ;)
Odgovori