Js sm kupila neki od got2be za zaščito las, pa je blo neki manj k 10€ pa mi nč ne pomaga... zdj bom verjetn s Tigijem ali Hot Glattom probala č bo kj zdržal... kaj je bol kupt? Pa kirga za likanje od Tigija kr jih je vč.
Jaz ti lahko povem, da sem s Hot Glattom res zadovoljna . Ni ravno WOW, je pa kar soliden za svojo ceno. Za Tigija pa ti ne morem svetovati, saj nimam izkušenj z njim.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.” ~ Mark Twain
sj verjetno bom kr po Hot Glatt šla, k se mi ne lubi po salonih skakat za Tigija... Bom vidla, čprou kr težko verjamem u napredek... k mi po pou ure po likanju začnejo lasje štrlet...
Berem, da imate probleme z vlago. Jaz si lase najprej zlikam. Nato dam gor malo gela, samo tok da utrdim obliko (recimo velikost fižola, še mal manj). Nato pa pošpricam z lakom za lase in to je to.
to ravno ni likalnik,ampak bolj kodralnik
glede na ceno je pomoje ful navaden, tak da če hočeš dosečt vrei učinek in nočeš met uničenih las daj raje 1x malo več denarja pa boš vidla da se splača...
Sem si pravkar kupla nov likalnik za lase Remmington za 55 evrov. Vsebuje neko jojobino olje in sem bla najprej malo skeptična. Ampak morm rečt da je prvi likalnik kar lahko rečem : " KAPO DOL! " .. Prej sem mela Brownovega za katerga sem dala 40 evrov, pa je v primerjavi z ta novim pravi drek !