BLUBABY napisal/-a:red_rose zakaj te je pa minilo, če smem vprašat? Ker jz sm čez dan res popolnoma ZA, komej čakam, potem pa zvečer ko se uležem, me pa kr mine, češ da bom preveč pogrešala starše, fanta ipd. Čudna sm, ni kej:)
mah vedno sem lezla nekam stran od doma, ven iz slovenije...navdusena bla nad londonom, pol sem pa tam prezivela tri poletja in mi vec ni blo do tega da bi studirala v londonu (kot sem prvo hotla). pa tut zivela sem zadnji dve leti v drugem mestu v dijaskem, in sem ugotovila da je to cist zadost samostojnosti ki je hocem (torej studij v drugem mestu v sloveniji) nekako nimam vec potrebe it za par let nekam dalec

sicer sem taka da ful rada menjam okolje in vse, ampak zdej mi je pa moje zivljenje tu res vsec in me nekako ne vlece vec studirat v tujino. pac mislim da je za to potrebna velika zelja, da ti je potem tam vsec, ker to je velik sok. in ker nimam vec te velike zelje pac ne bom sla, niti ne premisljujem prevec zakaj je ni
bom pa sigurno sla na kako izmenjavo al pa mogoce na podiplomca...ce ne si pa nabirat kake delovne izkusnje v tujino po solanju