Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
-
- Komunikatorka
em...
pridejo trenutki ko smo punce na tleh....
takrat jokamo...sanjamo in upamo....
na začetku je teh trenutkov veliko...sčasomo pa jih postane vedno manj...
ko preideš to krizo..jokanja..in bolečin v srčku....se ti zdi da več ne zmoreš..
ampak kmalu začne življenje it svojo pot...
misli se ti preusmerjajo drugam...ne misliš več na bivšega...
traja nekaj časa...
pri meni še vedno...ampak še vedno vem, da sem mlada, se cenim in sama sebi želim najboljše:)
treba je biti močan..takrat ko ti je najbolj hudo..se spomni da so tu še ljudje...ki te majo radi...
in da tudi tebe nekje čaka spet sreča...
saj veš kako pravijo...
da včasih predolgo gledamo v zaprta vrata..da ne vidimo okna ki, je odprto...
vso srečo...
pridejo trenutki ko smo punce na tleh....
takrat jokamo...sanjamo in upamo....
na začetku je teh trenutkov veliko...sčasomo pa jih postane vedno manj...
ko preideš to krizo..jokanja..in bolečin v srčku....se ti zdi da več ne zmoreš..
ampak kmalu začne življenje it svojo pot...
misli se ti preusmerjajo drugam...ne misliš več na bivšega...
traja nekaj časa...
pri meni še vedno...ampak še vedno vem, da sem mlada, se cenim in sama sebi želim najboljše:)
treba je biti močan..takrat ko ti je najbolj hudo..se spomni da so tu še ljudje...ki te majo radi...
in da tudi tebe nekje čaka spet sreča...
saj veš kako pravijo...
da včasih predolgo gledamo v zaprta vrata..da ne vidimo okna ki, je odprto...
vso srečo...
haley napisal/-a:Evo še ena nova v klubu samskih...po 4 letih in pol...
Tako sem žalostna, tako razočarana, tako obupana, tako osamljena...Pogrešam ga ful!Mislim samo na najine lepe trenutke, čeprav vem da jih več ne bo. Sploh ne vem kak naj se sprijaznim s tem, da je dokončno konec med nama. Zdi se mi da ga nikoli ne bom mogla pozabit in da bom cel lajf mislna samo na njega
![]()
Kak nasvet kako preboleti (če se sploh da)???
haley zakaj sta šla pa narazen?

ŽuŽa napisal/-a:haley napisal/-a:Evo še ena nova v klubu samskih...po 4 letih in pol...
Tako sem žalostna, tako razočarana, tako obupana, tako osamljena...Pogrešam ga ful!Mislim samo na najine lepe trenutke, čeprav vem da jih več ne bo. Sploh ne vem kak naj se sprijaznim s tem, da je dokončno konec med nama. Zdi se mi da ga nikoli ne bom mogla pozabit in da bom cel lajf mislna samo na njega
![]()
Kak nasvet kako preboleti (če se sploh da)???
haley zakaj sta šla pa narazen?Joj mene zmer stisne k preberem take stvari, kaj če se bo men nardil isto
.
1. mene tud zanima vzrok razpada zveze . .
2. ŽuŽa, sva že dve. Jst si tud nemorem predstaulat tega trenutka
3. sej itak bo težko, ampak mogoče bo bolše da razmišljaš mal negatiuno, kaj je delau narobe in pole boš gledala bol u to smer da je bolš da sta končala.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Žuža in [she], na tipe glejte kot na dobre prijatelje, s katerimi ste zgubile stik. Ko ste bile majhne, ste sigurno mele prijatelje, brez katerih si ne bi predstavljali življenja v vrtcu... Brez katerih bi bli osamljeni, nezaželeni... No, te prijatelji so odšli iz vašega življenja, nadomestili so jih pa novi. 

Ko sva še bila skupaj, me je misel na to, da se morda nekega dne vse to konča, zabolela bolj kot vse na svetu. Nisem si znala predstavljati življenja brez njega, 4 leta mi je bil vse, misel na to, da bi bila po koncu celo življenje brez njega, se mi je zdela grozna. Zdej že 3 mesce nisva skupaj, on ima drugo, jst drugega. Mislim, da sem ga več al manj prebolela že takrat, ko je najina zveza počasi potovala h koncu, zato mi ni bilo tako hudo. Me pa zaboli, ko se spomnem, kako sva sanjala o prihodnosti, komu bojo podobni otroci, kako se bova skupaj kot starčka držala za roke itd...Ja, bedarije, neumne sanjarije, ampak na trenutke sva verjetno oba verjela, da bo kaj od tega res. Z njim sm želela vse. A sanje so pač sanje...konec.
stevens črni humor
Veste kako lahko hitrejš prebolite, kot si mislite (za nekatere)
Razdelajte si na kaj ste navezane najbolj...
"imam ga še zmeraj rada"
"zdaj nimam s kom početi določenih stvari"
"zdj si jo moram drgnit sama"
...
Vse to je minljivo in nadomestljivo.
Kako je najlažje?
Končno imam 24ur na dan čas samo za sebe in svoje hobije, posel, prijatelje, da uresničim vse tisto, česar nisem mogel/la, ko sem bila z njim/njo... Če seveda ste imeli takrat kakšne pomisleke in tuhtanja.
Jaz sem tud svojo pustil in ona mene in imela je po 2 dnevih že drugega in vmes bila 3x z mano back in ga varala in nevem kaj.
Pa sm se zmer pustu "nategnit" no ja pasal je...
Tko, da dejansko se vprašajte in si napišite kaj prebolevate? Njega ali trenutke z njim. Velka je razlika.
Če prebolevate njega, bo pač hudo še neki cajta...
Če pa prebolevate trenutke z njim... dajte ga no srat....
Prej ko "odide" od vas, prej pride novi
Jeza, zamera, bolečina, vse to morte dožvet, prej k priznate, prej k spustite ven, prej vam bo lažje. Pa ne glejte španskih nadaljevank.

Veste kako lahko hitrejš prebolite, kot si mislite (za nekatere)
Razdelajte si na kaj ste navezane najbolj...
"imam ga še zmeraj rada"
"zdaj nimam s kom početi določenih stvari"
"zdj si jo moram drgnit sama"
...
Vse to je minljivo in nadomestljivo.
Kako je najlažje?
Končno imam 24ur na dan čas samo za sebe in svoje hobije, posel, prijatelje, da uresničim vse tisto, česar nisem mogel/la, ko sem bila z njim/njo... Če seveda ste imeli takrat kakšne pomisleke in tuhtanja.
Jaz sem tud svojo pustil in ona mene in imela je po 2 dnevih že drugega in vmes bila 3x z mano back in ga varala in nevem kaj.
Pa sm se zmer pustu "nategnit" no ja pasal je...
Tko, da dejansko se vprašajte in si napišite kaj prebolevate? Njega ali trenutke z njim. Velka je razlika.
Če prebolevate njega, bo pač hudo še neki cajta...
Če pa prebolevate trenutke z njim... dajte ga no srat....

Prej ko "odide" od vas, prej pride novi

Jeza, zamera, bolečina, vse to morte dožvet, prej k priznate, prej k spustite ven, prej vam bo lažje. Pa ne glejte španskih nadaljevank.
Maped100 napisal/-a:Tko, da dejansko se vprašajte in si napišite kaj prebolevate? Njega ali trenutke z njim. Velka je razlika.
Jz kle ne vidim razlike.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- metuljčica*
- Cosmofrik
tako je... in pomembno pri "prebolevanju" ali kakorkoli že hočete je to, da si ta čas zapolnimo s "JAZ".
Dejstvo je, da moramo navezanost, torej, časovno-telesno zapolnit, potem pridejo čustva na plano, če sploh... Če pa pridejo si jih kar priznat, zjokat, stult al pa smejat in gre to zlo hitro.
Če pa doma bediraš itd itd... je pa lahko hudo ja
"kaj čem pa počet za vikend doma, ven se mi neda it"... BER KNJIGO
Eno vprašanje: kaj imate od tega, da prebolevate nekoga leto ali več... sj razumem 2-3 mesece, kake punce dlje... pu leta... Ma nemorš več no.
Kolk nas je na svetu?
Dejstvo je, da moramo navezanost, torej, časovno-telesno zapolnit, potem pridejo čustva na plano, če sploh... Če pa pridejo si jih kar priznat, zjokat, stult al pa smejat in gre to zlo hitro.
Če pa doma bediraš itd itd... je pa lahko hudo ja

"kaj čem pa počet za vikend doma, ven se mi neda it"... BER KNJIGO

Eno vprašanje: kaj imate od tega, da prebolevate nekoga leto ali več... sj razumem 2-3 mesece, kake punce dlje... pu leta... Ma nemorš več no.
Kolk nas je na svetu?
nc nimas od tega,da dolg prebolevas...sam ne mores pa prebolt ko si to zelis. Vsak ima svoj nacin in vsak rabi dolocen cas,da pozabi in odpre srce za neko novo osebo. Dokler ne postimas pri seb se pac res ne splaca v novo zvezo,ker ni fer do novega partnerja,da mu ne zaupas/ga nimas rada kot si zasluzi,ker si se pod vplivom prejsnje zveze in ga ves cas primerjas,se sprasujes,ce te bo isto 'zajebal' kot bivsi...but that's just me..
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!