Sessa napisal/-a:mislim da ti tezim in nas hoces vse prepricat v svoj prav, kar je tudi ponavadi tvoja hiba na tem forumumislim, da je tose rden izmed ljudi, ki ni imel ne casa razmisljat o svoji smrti in tud ne zelje, kr je njegova glavna znacilnost bil volja in uzivanje v zivljenju. In jaz tud cutim in vem da bom umrla---emmm...cez par desetletij
ja draga sessa, jst zagovarjam svoja stališča, do konca in jih še naprej bom!
Ne morš trdit nekej če ti v to ne verjameš.To je enako kot da bi ti verjela v boga, jst bi se pa tukaj iz tebe norca delala, zavijala z očmi, da se bi mi zataknile in kajjestvemkajševse.v tem primeru si ti tukaj tista, ki kar gura in gura neki po svoje.Jebeš, sprijazni se, jaz tako mislim in tako čutim, drugi drugače, tretji isto!Menim, da je Toše čutil svoj konec in od tega ne bom odstopila.
ti npa zarad mene če ne verjameš v to, če verjameš v palčke in sneguljčico..Briga me,verjemi v kar češ, ampak ne prepričuj drugih naj spremenijo vero v tisto kar verjamejo!
in še tko kot je povedala Libido!če misliš zavijat z očmi v tej temi in težit, se prebekslaj v temo kaj ti gre na živce in tam spiši svoje tegobe.Tle ne rabš, ker jasno dobro veš, da vsaj jaz, ne bom popustila!če verjamem v eno stvar bom pač verjela, ne bom pa nehala verjet samo ker je ena Sessa tko rekla in zavila z očmi, da smo neumne.Prav smo pač neumne.Meni je popolnoma vseeno!