Prehitro priznanje čustev
- *little girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Where the streets have no name
jaz vem, da če bi bila na tvojem mestu, bi počakala z vprašanjem še nekaj časa, da bi bila čisto sigurna kakšni so nameni tega tipa (samo prijateljstvo ali še kaj več?).
meni se je to že zgodilo, da me je nekdo kar precej hitro vprašal in priznam, da sem bila v precejšnji zadregi, ker z njim nisem želela nič drugega kot zgolj prijateljstvo. in potem je bilo kar precej nerodno-njega je bilo sram, ker me je vprašal, meni pa ni bilo prijetno, ker sem slišala da hoče imeti z mano nekaj več.
meni se je to že zgodilo, da me je nekdo kar precej hitro vprašal in priznam, da sem bila v precejšnji zadregi, ker z njim nisem želela nič drugega kot zgolj prijateljstvo. in potem je bilo kar precej nerodno-njega je bilo sram, ker me je vprašal, meni pa ni bilo prijetno, ker sem slišala da hoče imeti z mano nekaj več.
-
- Sramežljivka
Yazmeen napisal/-a:Ne, jst pa mislm, da je bolš, da greš počas, da se najprej lepo spoznaš in sčasoma ugotoviš, če ti ta oseba ustreza kot partner, al sam kot prijatelj, al pa še to ne...Kako pa ti lahko nekomu, ki ga sploh ne poznaš dobr, obljubiš, da mislš met resno zvezo z njim?! Jst ne morm in to bi me odbil, da mi mi nekdo po enmu mescu poznanstva začel najedat, naj mu povem, kaj bo z nama
Pa to itak ne moreš vedet, ampak lahko ti pa pove, če išče resno punco,... ne pa da te vabi v posteljo pa sploh ne veš kaj bi rad od tebe.
Yazmeen napisal/-a:Dobr, s tem se strinjam, da je fer, da ti človk pove, da ne išče resne zveze, da išče sam seks...Ampak pomojem to tud hitr sam dojameš, ker nekdo, ki se mu gre sam za seks, se vrjetn ne bo prov dolg ukvarju s tabo, npr. se ceu cajt družu in spoznavu s tabo.
Različno. Nekateri bi se leta in leta, če si jim všeč. Nočejo pa resne zveze, ker jih ta omejuje. V takšnih primerih je potem hudo, ko ugotoviš, da fant ni resen.
Dobr, itak sva zašli s teme
Kot sm že rekla, men se zdi zlo vrjetno, da je dunjadunja mal prestrašla tega fanta s tem vprašanjem...to je zlo pogost pojav
Ker možn, da je bil on pač še mal zmeden, ni še vedu, kaj bi rad, kam to pele, pač mu je blo kul in se je prepustu toku in k ga je ona postavla na realna tla s tem vprašanjem in bi se on pač mogu zjasnt in opredelit kako in kaj se je rajš umaknu, k da bi zdj neki analiziru vse skupi. Včasih je s takim zadevam bolš mal počakat...to pa jst vem iz lastnih izkušenj 

Kot sm že rekla, men se zdi zlo vrjetno, da je dunjadunja mal prestrašla tega fanta s tem vprašanjem...to je zlo pogost pojav

Tudi to je možno. Odvisno pač od fanta. Od mene je enkrat eden nekaj hotel, oz. sva nekaj že imela. Potem sem jaz pač mislila, da bova par glede na vse to. In on meni odvrne, da pa res preveč resno jemljem vse skupaj. Kaj je potem sploh silil vame.
To je zdaj drug primer. Prav spoznavaj, ne pa vse drugo zraven.
To je zdaj drug primer. Prav spoznavaj, ne pa vse drugo zraven.
-
- Sramežljivka
Yazmeen, zdi se mi (upam), da je blo res tko, kot praviš ti. Čudno mi je to, ker mi je dal tokrat vedet, da me ma rad, tud po tem vprašanju. Ampak istočasno me pa bega to, da mi je takrat rekel, da ni vedel, da je dajal kakšne take znake in da je bil tak, kot je vedno. Kako daleč pa je od tega, da te ma fant full rad do tega, da se zaljubi vate? Pri meni je to dvoje skoraj neločljivo.
dunjadunja napisal/-a:da ga po treh tednih druženja, v katerih se full ujameta in ti non stop daje neke znake, vprašaš, če bosta skupaj ali ne.
Pomoje ga lahko to zelo odbije. Tudi mene bi, če bi me ker fant to vprašal po treh tednih, saj bi mi zvenel kot nek obupanec

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
dunjadunja napisal/-a:Yazmeen, zdi se mi (upam), da je blo res tko, kot praviš ti. Čudno mi je to, ker mi je dal tokrat vedet, da me ma rad, tud po tem vprašanju. Ampak istočasno me pa bega to, da mi je takrat rekel, da ni vedel, da je dajal kakšne take znake in da je bil tak, kot je vedno. Kako daleč pa je od tega, da te ma fant full rad do tega, da se zaljubi vate? Pri meni je to dvoje skoraj neločljivo.
a ni najprej zaljubljenost, pa pol da te ma rad (kot punco)... ne vem no, pr men gre to v tem vrstnem redu