Prehitro priznanje čustev
-
- Sramežljivka
Prehitro priznanje čustev
Zanima me, ali je po vašem mnenju možno, da tip zbeži zato, ker mu prehitro priznaš, da ti je všeč. Pa ne mislim tu kakšnih ljubezenskih izjav, ampak da ga po treh tednih druženja, v katerih se full ujameta in ti non stop daje neke znake, vprašaš, če bosta skupaj ali ne. Ga lahko s tem tako prestrašiš, da si premisli, ali tak tip že od začetka ni imel v mislih zveze in je bilo vse samo prijateljstvo. Kaj mislite?
- *little girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Where the streets have no name
ja definitivno ja! če nekoga poznaš le 3tedne si o njem še ne moreš oblikovat določene podobe, ne poznaš ga še dobro. in če ga potem tako presenetiš s tako izjavo ga definitivno odbiješ. mogoče je človek želel le vzpostaviti nek zgolj prijateljski odnos, želel je biti le odprt do tebe in nekako vzpostaviti tako komunikacijo, ki bi privedla do pravega prijateljstva. s tako izjavo pa lahko ves trud, ki sta ga (oz. ga je) vložila v sklepanje prijateljstva enostavno porušiš. mislim, da bi morala tako vprašanje zastaviti po daljšem poznanstvu in po tehtnem premisleku, da njegovi znaki res kažejo na neko ljubezensko naklonjenost, ne pa zgolj na prijateljstvo in vzpostavljanje prijateljskih stikov.
-
- Sramežljivka
Dobr, odvisno tud kdaj in na kašn način je blo to vprašanje postavljeno, pa a je blo res sam to vprašanje, al je blo vršenje pritiska na način 'v tem trenutku hočem vedet, kaj bo z nama, a bo kej resnga, al ne bo...' Men bi šlo to na živce, da bi tip takoj hotu imet vse razčiščeno in popredalčkano, če se še poznava ne dobr!
Ne, jst pa mislm, da je bolš, da greš počas, da se najprej lepo spoznaš in sčasoma ugotoviš, če ti ta oseba ustreza kot partner, al sam kot prijatelj, al pa še to ne...Kako pa ti lahko nekomu, ki ga sploh ne poznaš dobr, obljubiš, da mislš met resno zvezo z njim?! Jst ne morm in to bi me odbil, da mi mi nekdo po enmu mescu poznanstva začel najedat, naj mu povem, kaj bo z nama 

- metuljčica*
- Cosmofrik
-
- Sramežljivka
Nisem hotla vedt tega, če je možna resna zveza, za to bi se tud meni zdelo prekmalu, ampak če med nama sploh kaj bo. Nisva bla na datih, ampak sva se družla, ker sva delala na istem projektu. Ves čas je kazal, da mu nekaj pomenim, tud zdaj, ko sva zaradi mene pristala v taki bedni situaciji, in full mu je blo hudo, ne vem pa, ali je blo ves čas samo prijateljsko. Rekel je, da nekaj ima z eno punco, da pa ne ve, da bi mi kdaj dajal kakšne znake v zvezi z nama. Mene skrbi predvsem to, da sem ga odgnala ravno s tem, ko sem ga vprašala in da mogoče punce v resnici sploh nima, ker je ni nikoli omenil. Da bi skratko bilo vse drugače, če ga ne bi vprašala...