Grešila sem Lahko pa zdaj vsaj iz lastnih izkušenj povem, da je bedno. Prevedene fore niso smešne, kadri so predolgi, način snemanja obupen, zgodba pa itak nadbutasta. Resno, ne najdem ene pozitivne stvari pri tej seriji.
Običajno lahko v slovenskih skorpucalih vsaj kakšen posrečen lik najdeš in se mu smejiš, tukaj pa še tega ni. Nina itak igra samo sebe, ostali so pa čisto pretirani v svojih značajskih lastnostih.
Men je pa hecn un Tinček. Nina pa sploh ne igra nobenga, tko kot sm že prej napisala je enaka v vseh vlogah, al na pisti, usodni ženski, BB-ju al pa tuki. Skoz iste face dela in muva s tistimi ramami.
Groza in strah. Celotna zgodba je krneki, da o igralich ne govorim Ej stara aveš stara sam tok stara Zdej mi gre še bl na živce Osenarca, kot mi je šla prej. Đizs
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Seveda ga, ko je pa tak večplasten karakter. Prva plast so štikli, druga poredne lezbične scene, tretja pa neverjeten besedni zaklad šestnajstih besed.
Seveda ga, ko je pa tak večplasten karakter. Prva plast so štikli, druga poredne lezbične scene, tretja pa neverjeten besedni zaklad šestnajstih besed.
Res je trapasta. Tako, kot ste že rekle - ženska igra samo sebe, haha!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
red*cherry napisal/-a:Men je pa hecn un Tinček. Nina pa sploh ne igra nobenga, tko kot sm že prej napisala je enaka v vseh vlogah, al na pisti, usodni ženski, BB-ju al pa tuki. Skoz iste face dela in muva s tistimi ramami.
tocn je res, Igor Šamaluk (nism ziher da se tko pise) je uredu, sm ga ze u drugih predstavah tut gledala ...ampk zenski del ekipe je pa.. $%$?)&) ...sej zdrzala sm samo 5 min in ravn ko je mela Osenarjeva monolog - 150x sm slisala 'ejjj stara..'...