hihi. Gucci naš-še itak je divjak? Očitno se je po Karliju vrgel
hehe. Kako je pa z bouhico? Je vredu?
°PeeKaBoo° - ful je lepi sibirski hrček. Vse mi je težko da sem ti rekla, da ga pri nas imajo. Po drugi strani pa ok, da ne bi še enga prinesla domov, ker potem bi se foter ziher kaj razpenil
2 miši - aa-to ne gre XD
Ja, ko Miša ugrizne ful boli. S polno močjo, pa tako pozo napadalno ima da joj. To od začetka odkar jo imam. Drugače pa sem enkrat dala daljinca od dvdja namesto mojga prsta, pa se je kar zgrabila gor
Vse mi je bilo slabo če bi bil to moj prst. Ojej! M1 je pa tudi grizljala. Sploh sestri obnohtno kožico, ker je imela vedno pogriženo. hehe
Mah mi jih bolj razvajamo, zato so bajsasti. Ker v trgovini ziher noben ne sedi pred kletko, pa jim riva priboljške v usta
Nič bejbe. Šibam jaz-tipkamo zjutraj! Kisses 4 Dodo, bolhica+Gucci.

farma hrčkov
še zutri k pridm iz šihta in mislim da bom lahko spala, ni nič. Goni do ene 8ih po mojm! Se bo očitno treba spet navadit na ta zvok hehe.
kreten nesposobni od veterinarja kaj niti spola ne zna prepoznat a takrat mi je dopovedoval da je to sigurno punčka 
...oo bad..ker šok..jst si ne predstavljam, da bi zdej k sm se končn navadla, da je Dodo punčka..zvedla da je fantek...kako bi blo šele, če bi mi to veterinar zagotoviu in bi več k en let tko misnla ..oo :fight: