Tema o kajenju trave nasploh je drugje. Tukaj je vprašanje zelo specifično zastavljeno in vsa vaša moraliziranja o marihuani so offtopic.
Zaslužite si ban

Dadyka15 napisal/-a:in kakšn efekt dosežeš če kadiš travo pa jemleš tabletke???
se ti je že kj zgodl???
al si bl vesela pa to..ja travca razvedri telo in duha ane????
jao ne morem vrjet....
brez komentarja sm ostala.. zrd mene deli kr hočeš..
sj če bo pa kj narobe bojo pa itak dohtarji zrihtal ane..
se ti je že kj zgodl???
jao ne morem vrjet....
se ti je že kj zgodl???
jao ne morem vrjet....
ženska napisal/-a:Da si premlada tako za eno kot za drugo ...
Dadyka15 napisal/-a:ja ženska mmislim d je zavedna punca in bi rada podkrbela za svojo zaščito..
_lala_ napisal/-a:piše samo za tobak ...
kepka napisal/-a:A v joint ne das tobaka? Hudo.
jullia_ napisal/-a:Tobak je problem, ker kombinacija kajenja in tabletk ne vpliva ravno pozitivno na zdravje. Pa tudi cigareti sami po sebi neTudi o travi bi se dalo debatirat.
Tukaj je pa vprašanje zanesljivost zaščite, na to pa ne cigareti, ne alkohol in ne trava nimajo vpliva.
kiny napisal/-a:Men je ginekologinja rekla da majo cigareti in alkohol da tut neki zmanjša pa še baje da če nevem uzameš druge tablete se lahko tut zmanjša možnost 100% zaščite. Za travo mi pa sicer ni nč rekla in me tut ne zanima ker ga ne poham. Zakaj pa misliš da te ginekologinja vpraša predn ti da tabletke če kadiš pa kolk na dan? Zih ma eno anketo ane da tko mal sprašuje?![]()
Dadyka15 ti pa res mal pretiravaš pa moralo soliš....če hoče pohat nej poha to je pa čist njena zadeva in te ni sprašvala če lahko kadi al pa ne, če se teb to zdi prov, ampak je punca sam vprašala če vpliva kej na to. Tko da se ne razburjej tolk.