Metoda umika ala coitus interruptus

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali ste že kdaj prakticirale metodo umika ?

Ne
169
44%
Da, uspešno
195
51%
Da, neuspešno
18
5%

Skupaj glasov: 382

Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

no angel napisal/-a:
*frisko* napisal/-a:
MsN napisal/-a:tako da ja, se odrekam kondomu, ker odvzema užitek, priznam, otroka pa se ne bojim ...

Hm, kaj pa bolezni??? OK da maš skoz enga partnerja in sam z njim seksaš (pa še to bi se js najprej hotla prepričat kak pa kej), ne pa da menjuješ in z nekterimi kr tak mal za hec, pa vse to brez kondoma ... mah sej ni moja stvar, sej same seb škodite, sam ko bo kej narobe boste pa jokale pa ble najbolj boge in nč krive.

se čist zavedam, kaj vse lahko staknem s svojim početjem, vem, da je neodgovorno, ampak milo rečeno mi je gladko malo vseen, kaj se dogaja z mano. mam nasploh način življenja bl nezdrav (razn kar se gibam velik), nezdrava hrana, pijem, kava, cigareti ... in pol nau nč čudn, če bo karkoli narobe z mano. živim za zdj, čim bolj poskušam uživat in pač tak način življenja vključuje tut seks brez kondoma ... pa nj si ljudje o men misljo kar si hočejo ...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

em, praviš da nč ne čutiš s kondomom, in da tip čuti da je p***a vsako minuto med seksom bolj vlažna :lach:

prvo, ti seksaš za eno noč ko si pijana, in takrat me prav zanima kolko zares čutiš. če ti ful pijana, niti ne veš kje je. drugače pa mislim da pri večini nožnica postaja bolj suha, dlje kot traja seks, ne pa obratno, mogoče si ti nek fenomen.
pa pejt se testirat vsake tolko.
ne vem pa v kako depresijo si to padla, da ti je vseeno zase in za to s kom spiš.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

*frisko* napisal/-a:
no angel napisal/-a:
*frisko* napisal/-a:
MsN napisal/-a:tako da ja, se odrekam kondomu, ker odvzema užitek, priznam, otroka pa se ne bojim ...

Hm, kaj pa bolezni??? OK da maš skoz enga partnerja in sam z njim seksaš (pa še to bi se js najprej hotla prepričat kak pa kej), ne pa da menjuješ in z nekterimi kr tak mal za hec, pa vse to brez kondoma ... mah sej ni moja stvar, sej same seb škodite, sam ko bo kej narobe boste pa jokale pa ble najbolj boge in nč krive.

se čist zavedam, kaj vse lahko staknem s svojim početjem, vem, da je neodgovorno, ampak milo rečeno mi je gladko malo vseen, kaj se dogaja z mano. mam nasploh način življenja bl nezdrav (razn kar se gibam velik), nezdrava hrana, pijem, kava, cigareti ... in pol nau nč čudn, če bo karkoli narobe z mano. živim za zdj, čim bolj poskušam uživat in pač tak način življenja vključuje tut seks brez kondoma ... pa nj si ljudje o men misljo kar si hočejo ...

Resnično upam, da se s tem zapisom zgoraj delaš norca iz same sebe. Niti ni hudo to, kaj si ljudje mislijo o tebi, bolj je grozno, kaj si ti misliš o sebi.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Ampak ene si na vask način hočjo uničit življenje in zato tvegajo povsod? Tega res ne bom nikol razumela. Sej mislm, da je mel velik ljudi obdobje "norosti", če se temu lh tko reče, ampak večina od te večine je poskrbela oz. poskrbi za zaščito, ker je lahko lih tko fajn kokr pa brez kondoma.

Frisko, jst bi na tvojem mestu se mal zamisnla, če je vse to res, kar si napisala. Pa sej vem, da nisi sam ti taka, ampak vseen no. Škoda te je, tko kot je škoda vsake zaenkrat še zdrave punce, kar se pa lahko v eni pijani noči fejst spremeni.

Pa vsi problemi, k pridejo skupej z boleznimi ... res hočeš to?
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

*frisko* napisal/-a:ampak milo rečeno mi je gladko malo vseen, kaj se dogaja z mano.

Tako lahko govori samo tisti, ki še ni imel težav z raznimi vnetji, glivicami ipd. In to je v primerjavi z drugimi spolnimi težavami še najmanj, kar lahko fašeš. Seveda to je tvoja odločitev, ki pa ima lahko vpliv tudi na tvoje spolne partnerje. :wink:

Če bi imela tovrstne težave z vnetji, ko niti seksati ne bi mogla, potem bi se mogoče zamislila. Verjetno ti ne bi bilo več tako vseeno za tvoje telo, ker ti v tistem trenutku ne bi prinašalo užitkov, ki so ti zdaj tako samoumevni. In niti pod razno ti tega ne privoščim :!:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

freaky napisal/-a:
*frisko* napisal/-a:ampak milo rečeno mi je gladko malo vseen, kaj se dogaja z mano.

Tako lahko govori samo tisti, ki še ni imel težav z raznimi vnetji, glivicami ipd.

Se strinjam. Zdravja ne ceniš, dokler ne zboliš.
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

pomota :D
Zadnjič spremenil tjaskaaa, dne 06. Okt. 2008 18:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Free your mind...
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

delusional napisal/-a:em, praviš da nč ne čutiš s kondomom, in da tip čuti da je p***a vsako minuto med seksom bolj vlažna :lach:

prvo, ti seksaš za eno noč ko si pijana, in takrat me prav zanima kolko zares čutiš. če ti ful pijana, niti ne veš kje je. drugače pa mislim da pri večini nožnica postaja bolj suha, dlje kot traja seks, ne pa obratno, mogoče si ti nek fenomen.
pa pejt se testirat vsake tolko.
ne vem pa v kako depresijo si to padla, da ti je vseeno zase in za to s kom spiš.

ja sj ti najbolj veš, v kakšnem stanju seksam ja ... drgač še nikoli nisem bila pijana ko sem seksala, razn enkrat, pa e to s takratnim fantom in ne kr z enim za eno noč ... in ja, očitno sem fenomen, ampak men pač iz minute v minuto bolj paše in zato je moja nožnica iz minute v minuto bolj vlažna..
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

jullia_ napisal/-a:
freaky napisal/-a:

Tako lahko govori samo tisti, ki še ni imel težav z raznimi vnetji, glivicami ipd.

Se strinjam. Zdravja ne ceniš, dokler ne zboliš.

zgleda res ... sj vem, da včasih pretiravam ... in da bo treba nehat s tem. delam na tem, nekako .. .samo na ratuje mi ravn najbol :?
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Uf, kako ene sploh lahko uživate u seksu, k pa se (kljub taki in drgačni zaščiti) že od konca ene menstruacije panično bojite (izostanka) naslednje.

In pa, ne zdi se mi najbl prou, da se tko zlo vrešči in zgraža nad usemi, k s stalnim partnerjem ne uporablamo zaščite (sploh tiste, k že douk nismo več smrklce), pa če si u tem momentu želimo otrok al pa ne (slednje pač ne pomen, da jih u primeru zanositve tut ne bi obdržale).

In ne, tiste k se poslužujemo metode umika, nismo nerazgledane naiune trape, prepričane, da otroc rastejo na drevesu. Usaka nej živi in deluje na način, k se njej zdi najbl praviln (in primern) in na način, s kerim ne bo škodla nobenmu drugmu (če bo seb, je to pač njen problem). Če nej to vela za študij, kilažo in telovadbo, nej pa še za spolnost.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

*frisko* napisal/-a:

mam nasploh način življenja bl nezdrav (razn kar se gibam velik), nezdrava hrana, pijem, kava, cigareti ...

*frisko* napisal/-a:
ja sj ti najbolj veš, v kakšnem stanju seksam ja ... drgač še nikoli nisem bila pijana ko sem seksala, razn enkrat, pa e to s takratnim fantom in ne kr z enim za eno noč ... in ja, očitno sem fenomen, ampak men pač iz minute v minuto bolj paše in zato je moja nožnica iz minute v minuto bolj vlažna..

sori, zadnjič si šla takoj ko si prišla z žura napisat tu gor, da si spet seksala z zasedenim tipom.... in nisi bla čisto nič pijana?
tudi ko si bla na morju, žurala in seksala s tvojim zasedenim bosancem, tudi nisi bla nič pijana?
Uporabniški avatar
mitkica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mitkica »

Vedno se poslužujeva te metode in še nikoli nič ni blo. Če pa bo, pa tud okej...bi bla kar na hitro pripravljena sprejet odgovornost.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

delusional napisal/-a:
*frisko* napisal/-a:

mam nasploh način življenja bl nezdrav (razn kar se gibam velik), nezdrava hrana, pijem, kava, cigareti ...

*frisko* napisal/-a:

sori, zadnjič si šla takoj ko si prišla z žura napisat tu gor, da si spet seksala z zasedenim tipom.... in nisi bla čisto nič pijana?
tudi ko si bla na morju, žurala in seksala s tvojim zasedenim bosancem, tudi nisi bla nič pijana?

ne nisem bila čisto nič pijana. ... na tisti zabavi nazadnje sem bila z avtom in nisem pila, na morju z bsancem pa prav tako ne, oba sva bla trezna ... tko da ...
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

mater delusional, a ti si delaš prov za vsako uporabnico fajle kaj napiše na forum? :roll:

metoda umika se je pr men še zmiri obnesla (ko je blo treba nehat hormonsko kontracepcijo zarad zdravstvenih težav, kondomi mi pa nekak ne dišijo najbolj), dost je tud gole sreče zraven ampak me prov en mal briga.
Neodgovorna, nepoučena smrklja pač.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

keepsake napisal/-a:mater delusional, a ti si delaš prov za vsako uporabnico fajle kaj napiše na forum? :roll:

Mogoče ni finta le v delusional, ki bi delala posebne datoteke o uporabnicah, ampak v uporabnicah, ki svoje življenje dejansko ažurno obelodanjajo na tem forumu. In o ljubezenskem življenju *frisko* vem na podlagi branja njenih postov skoraj več kot o življenju kakšne prijateljice. Če so določeni ljudje pripravljeni tolikšen del sebe deliti s forumom, potem je jasno, da lahko pričakujejo tudi komentarje, ali pač ne?
Odgovori