me,myself&I napisal/-a:Moje sožalje! Vem kako ti je... Čeprav meni se je taprvič zgodilo tako, da se mi je res malo stvari zbrisalo in od takrat vedno delam back-up.
Upam, da ti bojo rešili podatke!!!
Podatkou mi niso rešil. Nou disk čakala več k en mesec. Umes trikrat zatežila, da mam gor stvari, k jih moram (!) dobit. In ko sm ga končno lahko pršla preuzet in rekla, da bom ta star disk odkupla (kako fino, plačat moram tisto, kar je blo moje), baba prjau, da so ga pa že vrnil ...
Ammm, kako prosm? Podatkou ne dobijo dol, pa ga brez uprašanja pošlejo u "neznano" za rabljene dele?! Fant jim pove svoje, čakam pet dni, dons kliče tja in se bejba neki vn vadi, na konc mu rukne dol (!) slušalko, čez dve uri pa mene kliče, da ga lahko pridem odkupt (!).
Najbrž ne rabm dodajat, da se mi je zamerl do amna use, kar ma predpono "računalniški".
In zdej zbiramo dnar za Kotar d.o.o., kjer za nehumano visoke cene rešujejo tisto, kar drgač za vedno zgine. Jeeei

To me pa res zanima
za mene noben od tistih zgoraj ne more bit boljši..
pa, a sem slučajno trdila da ne gre photoshop? Jaz sem samo rekla, da MISLIM, da ne gre. Boš rekel, da grejo čisto vsi programi, ki se dajo naložit na navadn računalnik tudi na Appla (če ne šteješ naloženega windowsa na applu)?
. Kr je edina opcija firma, k rešuje "nerešljivo", zato pa tut zaračunava pregrešno.