densy napisal/-a:Na male zaslone naj bi februarja prišla tudi Lipstick Jungle (Džungla šmink)
je prsla ze septembra zaenkrat sm pogledla vse epizode (ma sm staromodna in jih gledam na pop tv)-mi je kr fajn..zdej pocasi postaja mal bolj napeto..
kirby pa..hot as hell!!!
jz sm prebrala knjigo in pogledala en del pa se mi zdi da ni preveč knjigi podobno, zato dvomim da bom gledala ker se mi zdi da bom skoz nanizanko s prebranim primerjala. koliko sezon je?
Jaz sem tudi knjigo prebrala pa mi je bila dosti boljša. Wendy mi je tu (pac Brooke, no) vizualno cisto zgresena, Victory pa Nico se kar gre, ceprav sem imela v glavi cisto druge predstave, ko sem brala knjigo.
densy napisal/-a:A še kaj spremljate to serijo, meni je sedaj druga sezona velikooo boljša od prve.. govori se, da je bila prva slabša zaradi stavk..
spremljamo ja ... jst sm čist not padla zdej, čeprov od začetka sploh nism gledala prve sezone... prov fajn so mi tele babnce... škoda sam, da jih bojo kmal (po drugi sezoni) skenslal, ker baje nimajo dost gledalcev v ZDA (piše na spletni strani od NBC-ja)... jebat ga, to je vedno tko... k men neki rata všeč pol tega kmal ni več
Meni že nekaj časa leži doma knjiga Šminkasta džungla, avtorice Candace Bushnell, pa se še nisem lotila branja. Bom morala najti kaj časa in prebrati to debelo bukvo. Drugače pa serije še nisem gledala.