kontracepcija in marihuana
Re: kontracepcija in marihuana
_lala_ napisal/-a:mene zanima če katera ve ...
če nastane kakšna reakcija če jemlješ kontracepcijske tabletke
in kadiš travo?
ker sem slišala da ne naredi reakcije, temveč tabletka ne učinkuje
in
druga kar sm slišala je da te lahko infarkt zadene![]()
kaj ve pravite?

Če jemlješ tabletke in pušiš, ne nastane kakšna raakcija.
Tabletka normalno učinkuje, tudi če pušiš travo.
Infarkt bi te pa lahko zadel zaradi ???
faaaaak.. ženska pr 15 rabi kontracepcijske tablete? kolk cajta si pa s tipom + kako veš za bolezni? Če že sexaš, odgovarji za svoje posledice..
KT te ne zaščitjo pred boleznim, zelo vplivajo na tvoje telo (ti si pa še v puberteti..), za spotoma pa hočš še 1x na mesec kšno baklo pržgat?
Mislim, da ne rabš ne KT & ne trave!!!
KT te ne zaščitjo pred boleznim, zelo vplivajo na tvoje telo (ti si pa še v puberteti..), za spotoma pa hočš še 1x na mesec kšno baklo pržgat?
Mislim, da ne rabš ne KT & ne trave!!!
Od kje ste pobrale, da tobak ALI marihuana vpliva na delovanje tabletk? Cigarete lahko povzročijo krvne strdke, KT pa tudi, zato odsvetujejo kombinacijo. Na delovanje tabletk in stopnjo zaščite pa ne eno ne drugi nima učinka.
Vse ste neverjetno hitro pripravljene pametovat, samo da zavohate nekoga mlajšega, same ste pa očitno pri vsej svoji zrelosti in odgovornosti še vedno nepismene.
Vse ste neverjetno hitro pripravljene pametovat, samo da zavohate nekoga mlajšega, same ste pa očitno pri vsej svoji zrelosti in odgovornosti še vedno nepismene.
-
- Debatorica
- Kraj: Ljubljana
Jst sm kadila ene 4 leta in tut jemala tabletke, kadila sm redno vsak dan.. še vedno sm kle. Čeprov baje ni dobr kadit ampak bolj to leti na cigarete ker se ti začnejo mašit žile al neki v tem stilu.. ne vem natančno. Ti pa predlagam da rajši nametso kontracepcije vložiš nekaj denarja in si kupiš vibrator- ne boš imela hormonskih posledic, ni bojazni za bolezni, zagotovljen 100% užitek... glede na to da si še mlada...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
A dejte no pretiravat. Glede na temo, ste tukaj same device marije, v temi "Kdaj sem izgubila nedolžnost", jih je bila pa velika večina za moje pojme premlada za seks ...
Punca je vprašala, če trava vpliva na KT in samo Jullia ji je odgovorila na njeno vprašanje. Pa če se je odločila, da ima spolne odnose, ji ni treba svetovat naj si kupi vibrator, ker seksala bo če jo prepričujete ali ne. Drugače pa, ogromno je ljudi, ki kadijo travo (redno) in jejo tabletke. Na zaščito ne vpliva ne trava, ne alkohol, se pa lahko pojavijo problemi, ker kajenje v kombinaciji s tabletkami lahko povzroča trombozo. Ali je kajenje trave in pitje alkohola škodljivo za telo in ali je petnajstletnica že zrela za "droge" in spolne odnose, pa je že vprašanje za drugo temo. 

lorelaj napisal/-a:A dejte no pretiravat. Glede na temo, ste tukaj same device marije, v temi "Kdaj sem izgubila nedolžnost", jih je bila pa velika večina za moje pojme premlada za seks ...Punca je vprašala, če trava vpliva na KT in samo Jullia ji je odgovorila na njeno vprašanje. Pa če se je odločila, da ima spolne odnose, ji ni treba svetovat naj si kupi vibrator, ker seksala bo če jo prepričujete ali ne. Drugače pa, ogromno je ljudi, ki kadijo travo (redno) in jejo tabletke. Na zaščito ne vpliva ne trava, ne alkohol, se pa lahko pojavijo problemi, ker kajenje v kombinaciji s tabletkami lahko povzroča trombozo. Ali je kajenje trave in pitje alkohola škodljivo za telo in ali je petnajstletnica že zrela za "droge" in spolne odnose, pa je že vprašanje za drugo temo.
HVALA FUL

-
- Cosmopsiho
missy* napisal/-a:eh, tudi tobak vpliva...vse pise v navodilih..
Vpliva že, s tem da je večja nevarnost pri uporabnicah k. tabletk (kadilkah) nad 35. letom

Tamala_mrha napisal/-a:missy* napisal/-a:eh, tudi tobak vpliva...vse pise v navodilih..
Vpliva že, s tem da je večja nevarnost pri uporabnicah k. tabletk (kadilkah) nad 35. letomJe pa to spet odvisno od posameznika do posameznika. Na nekomur se pokaže reakcija, pri drugem pa lahko da ne. Kar se pa tiče kombinacije trave in jemanja kt, pa je že bolj rizično. Že za kt je pri 15ih letih malo prehitro (glede tega, da se odločiš za zaščito je to vredu, ampak je za tako mlad organizem to še mogoče prehitro, ker kolikor vem je 16 tista meja), da o travi sploh ne govorim, čeprav je to tvoja odločitev. Raje s fantom (če ga imaš) uporabljajta kondom, na tabletke pa preidi čez par let...
veš narobe. oz. jaz sem jih dobila pri 15. pa dvomim, da se je v treh letih kaj tako zelo spremenilo glede tega. ne vem no...
Tudi jaz občasno skadim kakšn joint..jemljem KT in še nisem opazila nobenih reakcij
pri kakšnem alkoholu sem že slišala, da ni fajn vzet tik preden se spraviš na kakšne alkoholne pijačke, kr te baje hitreje zagrabi bruhat (?) in če bruhaš hitro po uživanju tabletke, jo lahko s tem spraviš iz sebe in nima učinka..
drugač pa glede starosti in KT ( o tem bi lahko bla prav posebna tema) se mi zdi koristno razmislit v tej smeri.. računaj koliko let priporočajo jemat tabletke (mislim, da pod 10 let) in če boš jih zdaj začela redno jemat, boš ji mogla nehat že pred 25im letom. zdaj pa razmisli, kdaj bo ti bolj korstilo in kdaj boš nasploh verjetno bolj spolno aktivna
ful si še mlada in skor zihr boš mela še kr nekaj partnerjev..tako, da rajši uporabljaj kondome kr nikoli ne veš..
odločitev pa je itak tvoja.

drugač pa glede starosti in KT ( o tem bi lahko bla prav posebna tema) se mi zdi koristno razmislit v tej smeri.. računaj koliko let priporočajo jemat tabletke (mislim, da pod 10 let) in če boš jih zdaj začela redno jemat, boš ji mogla nehat že pred 25im letom. zdaj pa razmisli, kdaj bo ti bolj korstilo in kdaj boš nasploh verjetno bolj spolno aktivna

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Jst sm kadila travo par let, pa tabletke jemala. Zanosila nism, tko da zgleda da ne vpliva.
Kar se pa tiče tele deklice, ki je postavila vprašanje - res je, da je mlada, ampak očitno je vsaj tolk odgovorna, da vpraša take svari, večina najstnic gre v seks nepremišljeno.
In sprijaznite se že enkrat, da se danes svet vrti hitreje, kot se je 20,30 let nazaj in da se tudi take stvari dogajajo vedno bolj zgodaj. In namesto da pametujete, odgovorite na vprašanje in pomagajte, tako kot je začela Julia.
Kar se pa tiče tele deklice, ki je postavila vprašanje - res je, da je mlada, ampak očitno je vsaj tolk odgovorna, da vpraša take svari, večina najstnic gre v seks nepremišljeno.
In sprijaznite se že enkrat, da se danes svet vrti hitreje, kot se je 20,30 let nazaj in da se tudi take stvari dogajajo vedno bolj zgodaj. In namesto da pametujete, odgovorite na vprašanje in pomagajte, tako kot je začela Julia.
Dadyka15 napisal/-a:punca raj se ne igrej s takimi stvarmi..in ne vidm poante zakaj bi mogla travo kadit k ne zgledaš nč bl odrasla pa še vsi si slabo mnenje ustvarjo o teb..nevem no..kukr čš..kaj ti nj rečem..če se ne spoštuješ dost pa probi pa boš vidla kaj se bo zgodl..pa poročaj nazaj..
ampak ti kr neki prbijaš...izjava ne zgledaš nč bolj odrasla in o slabem mnenju mi je presmešna

punca informativno sprašuje,mislm d taki napadi niso potrebni...
drgač pa za dekle k je odprla temo..mislm d ti je julija najbol odgovorila..nimam kej dodat
Free your mind...