Ne, u salonu kamor hodim na geliranje mi jih tudi poriše. Ne traja dolgo, kakšnih 10minut, odvisno od poslikave.
Ja, js tut ne maram preveč barvastih oblačil ampak na nohtih mi je pa všeč.
Na podlagi česa pa naj bi bli 3mm dolgi nohti bolj higienični od tistih ki so dolgi 7mm? Vsak ma svoj okus in če keri moji nohti niso všeč pač ok, sam tole me pa res zanima...
Oprosti, ker bom zvenela totalno nesramna, ampak ti nohti so direkt za pusta v vlogi čarovnice. Vsaj pri meni je pust edini dan, kjer bi imela takšne nohte.
Čas je vrednota, ne mineva, temveč ga uporabljamo.
Men so pa prov hudi nohtki, js mam tut prblizno tok dolge. In me isto nikjer ne ovirajo, pa prov lepo podaljsajo prste. Tudi meni kratki niso vsec, se posebej ne gelirani, zgleda vse nekak na pol narjen.
brunett napisal/-a:Na podlagi česa pa naj bi bli 3mm dolgi nohti bolj higienični od tistih ki so dolgi 7mm? Vsak ma svoj okus in če keri moji nohti niso všeč pač ok, sam tole me pa res zanima...
Ja zato, ker so daljši. Saj verjamem, da si jih čistiš. Jst ne pravim to za vse. Ampak tako mi zgleda, pa če so al pa ne. Pač men so lepši krajši kot daljši. To je pač sam moje mnenje in hvalabogu da folk dela tko, kot si sam želi.
anoyel napisal/-a:Oprosti, ker bom zvenela totalno nesramna, ampak ti nohti so direkt za pusta v vlogi čarovnice. Vsaj pri meni je pust edini dan, kjer bi imela takšne nohte.
isto jz mislm
men so najlepši taki ozki, ravni(ne uni ki se razširjo navzven :S) pa dolgi ene 3-4mm
mam rada dolge nohte, ampak za moj okus so tile vseeno malo predolgi. poslikava mi je všeč, tole zna fajn popestriti enobarvna oblačila. sicer pa, kaj takega si itak ne moreš delati doma, tak da sama zaenkrat še vztrajam pri enobarvnih nohtih ali navadno francosko manikuro. se pa odločam za obisk salona