Kmetija
no naj še kera pove kdo je zmagovalec če hočte že unaprej uzet veselje tistim, ki gledajo kmetijo.
sicer pa sem malo brala nosečniške forume in si niti približno nisem mislila da je toliko spontanih splavov. jaz na njenem mestu nebi šla vsega takoj govort pred celo slovenijo, oziroma v primeru nosečnosti niti nebi šla v noben resničnostni šou. se vidi da je punca malo neresna. halo, po dveh mescih zveze froca delat??
sicer pa sem malo brala nosečniške forume in si niti približno nisem mislila da je toliko spontanih splavov. jaz na njenem mestu nebi šla vsega takoj govort pred celo slovenijo, oziroma v primeru nosečnosti niti nebi šla v noben resničnostni šou. se vidi da je punca malo neresna. halo, po dveh mescih zveze froca delat??
Mela učer (al je blo predučerišnjim?) clo nek namen si zadevo pobliže (p)ogledat ... pa ni šlo. Res sejejo dougčas.
Svetli moment se je zgodiu, k sm slišala unga Rusa komentirat, da mu bodo mušice zrasle
.
Svetli moment se je zgodiu, k sm slišala unga Rusa komentirat, da mu bodo mušice zrasle

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
meni je pa za zdaj najbolj vrei Davor....ful mi je simpatičen, pa faca je...pa Sergej je tudi vrei...ova Špela al kaj je, mi gre na pa ful na k****, ful se nastavla skos v tistih pink boksarcah...pa kao ma fanta, potem pa se ful joče pa zmerja Veroniko, ker se je kao samo norca delala iz Đimija...pa tudi če se je, kaj te njo to briga... 

tud men je kr neki Kmetija.
Močnikova Špela mi je tud kr ena, skoz ma isti izraz na faci, pa čist mi je nezanimva za gledat...
Mogoče bi blo bolš, če bi kdo drug vodil tole, ne vem no...
Močnikova Špela mi je tud kr ena, skoz ma isti izraz na faci, pa čist mi je nezanimva za gledat...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
lakeesha napisal/-a:tud men je kr neki Kmetija.
Men je ona sicer luškana, ampak drži se pa res kot da bi vodila pogrebno slovestnost in ne zabavno oddajo.