Ja
Bulma..kr skoz jo lupčkam pa božam pa čoham..skoz bi jo po rokah vlačla

..in ja, ona se tud upira..oz. pač hoče naprej it, jst jo pa zaustavljam pa božam itd hehe..
Pomoje, če bi se teli naši hrčki dobil bi nas čist opravljal, še posebi Dodo pa Miša, kaj mislš?
Aja, po tanovem mam torbo za fax zravn mize..in zadnič je Dodo skakljala po mizi, kot ponavadi & vidm, da je skor v torbi pristala na konc...še dobr, da sm jo vidla & jo stran dala..jao, a si predstauljaš, da pridem na fax, pol pa Dodo ven pokuka
Edit: No..mau prej jst jem tuki pri mizi & itak Dodo tkoj vn pokuka in prileze do skledice haha..pa me neki časa gleda pa pleza po roki in sm ji pol dala koščk sirčka..pa je šla ga papcat..in pol je nism več opazvala in sam slišm neko praskanje..in je ni blo na mizi..pa pogledam v torbo in jo vidm notr med zvezki hahaha..no, pol mi je tkoj na roko zlezla, da sm jo dala gor na mizo...in jst pospravim za sabo, pridem nazaj in vidm, da je Dodo mau mokra uzadi nad repkom..pa vidm, da ma malo lužico v škatlici, tko da je zihr od lulanja taka..in sm ji mau razčesala s prsti to mokro dlakico in se mi je čist umirila v roki hihi

..ji je zgleda pasal, ker pol sm jo dala nazaj na mizo & je kr nazaj v roko prišla čičat pa čakat, da nadaljujem
Oh ja, kere dogodivščine haha..