Visoke pete
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
micamaca napisal/-a:glamBABY napisal/-a:ja jst sm si lih v soboto v zari kupila 6parov![]()
![]()
![]()
črne škornje s peto,sandale s kristalčki,sandale s polno pet v videzu kače,zlate sandalčke pa bele pa take bež z rožico in sm full zadovolna hehe to mi je bla nagrada za opravljen popravni izpit hihi
![]()
... 6 parov na en dan... pišuka to je skor za v guinessovo knjigo rekordov
... a tm sploh majo tolk različnih čevljev
imajo imajop skori sm pa vse police spraznla ja

La*Perla to pa itak čevlji morjo bit vedno pri roki -novi- ker nikol se ne ve kdaj jih boš rabu hehe nikol jih ni9 preveč

Petke, petke, obvezno petke. jaz imam samo ene supergice brez petk. Bi skoraj nujno rabila še kakšne čevlje, a kaj ko so tako grdi. Pozimi je ful kriza, ker se lepi škornji s peto in plundra in sneg ne razumejo najbolje. Imam okrog 30 parov čevljev. Povprečno dam zanje 50 eur. ker mi itak ne bojo sto let všeč, je brezveze dat več, manj je pa že problem z videzom plastičnosti in cenenosti. Kar se pa Zarinih tiče, so čist povprečni. Nič ne razpadejo, so pa manj kvalitetni in udobni kot npr. Pekotovi.
Pa še na temo ponaredkov. Če vidi punco na cesti, ki ma Fendijevo torbico, bo večina (ki jih to zanima, seveda) itak najprej pomislila, da je fake. Kje je potem smisel?? jaz imam Guccijevo uro (oz tri) pa dve torbici in z veseljem povem, da je ena stala 15 eur. Je zabavno. Torbica je ful čedna, ko bo razpadla jo bom pa stran vrgla in me ne bo bolela glava.
Pa še na temo ponaredkov. Če vidi punco na cesti, ki ma Fendijevo torbico, bo večina (ki jih to zanima, seveda) itak najprej pomislila, da je fake. Kje je potem smisel?? jaz imam Guccijevo uro (oz tri) pa dve torbici in z veseljem povem, da je ena stala 15 eur. Je zabavno. Torbica je ful čedna, ko bo razpadla jo bom pa stran vrgla in me ne bo bolela glava.
- ***TaDeKa***
- Sramežljivka
amm....
jst nism lih tok stara da bi nosila ne vem kok petke čeprov majo moje kolegice že kr dost petke ampak nisem tista da bi bla ful usekana na visko petke. mam ene iz bate k sm dala za njih too much ampak je bla special prložnost tko da sm jih pač kupla. majo bol nizko petko in so čist poeltni.
je pa res da punce, ki so pač samo mladenke in nič več-ne glede na to kakšne pete nosijo. govorim o starosti 15,16.........saj kdaj že ne pa za v šolo itd(tudi to se dogaja)....
je pa res da punce, ki so pač samo mladenke in nič več-ne glede na to kakšne pete nosijo. govorim o starosti 15,16.........saj kdaj že ne pa za v šolo itd(tudi to se dogaja)....

smile like u mean it!!
-
- Komunikatorka
- Kontakt: