Urša Čepin
Urša Čepin
Ja, ja fajn je pisat o drugih in se norčevat z nekoga. Predlagam, da tudi ostali prilepite svoje slike, da bomo malo kritizirali.
-
- Kofetarica
- Kraj: gozd
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
-
- Kofetarica
- Kraj: gozd
jemina napisal/-a:Zakaj pa bi mogl nas komentirat. Sj se mi ne sramotimo naokrog
Največja sramota za Slovenijo in svet je tisti, ki ima o drugih veliko za povedati.
A ti je Urša napoti? Ti je kaj storila? Če ti ni, se vprašaj, kaj je narobe s tabo, da jo kritiziraš.
Ups, saj res, punca ful dobro izgleda in je zato zafrustriranim babnicam trn v peti.
Urša Čepin
jemina napisal/-a:Zakaj pa bi mogl nas komentirat. Sj se mi ne sramotimo naokrog
Največja sramota za Slovenijo in svet je tisti, ki ima o drugih veliko za povedati.
A ti je Urša napoti? Ti je kaj storila? Če ti ni, se vprašaj, kaj je narobe s tabo, da jo kritiziraš.
Ups, saj res, punca ful dobro izgleda in je zato zafrustriranim babnicam trn v peti.
Urša Čepin
Največja sramota za Slovenijo in svet je tisti, ki ima o drugih veliko za povedati. Meni žaljivke nič ne povedo o človeku, katerega se šinfa, veliko pa mi pove o človeku, ki šinfa neznane ljudi. To samo kaže na to, da ta oseba nima absolutno nobenega bontona.