In še enkrat: Komu naj bi solila pamet?
taki predlogi samo kažejo, kolk majo nekateri res pojma o temi v kateri solijo pamet drugim...
taki predlogi samo kažejo, kolk majo nekateri res pojma o temi v kateri solijo pamet drugim...
tor napisal/-a:Očitno bo Pahor nastavlejn za mandatarja, v ozadju bo pa vse vodil kak Gaspari al pa Golobič.
merisima napisal/-a:Volitve so mimo, jaz pa sploh še nism na tekočem kdo je pršu v parlament, sam važno mi je da ni un hinavski glupi idiot Janša.
Jaz sm šla, sam da sm dala glas proti tem lopovu.Pa me je folk zezal, da moji Zeleni ne bodo nikdar pršli na vrh.Briga me pršli al ne pršli(zat, ki itak uni ki pridejo na vrh najbolj jebejo situacijo), važno mije blo da sm s svojim glasom zbila Janšo in pokazala, da mi ni vseeno za okolje.
kar se pa politike na splošno tiče mi so vsi isti šmorn.Obljubljajo nam med in mleko, krav in čebel pa nič prej ne vprašajo.
Kot poje voodoo popay:A nigdje ne teče med i mleko, jer krave su u štrajku i pčele su daleko.
uuuuuu...kolk je bil pol šele Drnovšek zabit, ko niti na državno proslavo ni prišelTammy_De napisal/-a:Janša ni šel v predesedniško palačo na te uradne rezultate in slavnostno zahvalo in nevemšekaj, ker je bil na dopustu??? S tem samo kaže kok zabit je in, da nima nobenega spoštovanja ne do države, ne predsednika...
tor napisal/-a:uuuuuu...kolk je bil pol šele Drnovšek zabit, ko niti na državno proslavo ni prišelTammy_De napisal/-a:Janša ni šel v predesedniško palačo na te uradne rezultate in slavnostno zahvalo in nevemšekaj, ker je bil na dopustu??? S tem samo kaže kok zabit je in, da nima nobenega spoštovanja ne do države, ne predsednika...
tor napisal/-a:uuuuuu...kolk je bil pol šele Drnovšek zabit, ko niti na državno proslavo ni prišelTammy_De napisal/-a:Janša ni šel v predesedniško palačo na te uradne rezultate in slavnostno zahvalo in nevemšekaj, ker je bil na dopustu??? S tem samo kaže kok zabit je in, da nima nobenega spoštovanja ne do države, ne predsednika...