ma ja dej, pomoje ni res.. ne vem no..
je bil napovedan ze za 25.7.08 pa ni bil potem.. in ko sem gledala na njegovi uradni strani tour dates, sploh tistega datuma ni bilo upisanega gor, tko da to si nekdo zmisli in potem usi nasedejo
pomoje lahko sam sanjamo da bi prisel
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
dons je na Anteni (radio) govorila neki v tem smislu da pride Guetta v slovenijo in kao pritrdilno, nism pa čist prepričana ker sm bolj z enim ušesom poslušala use skupi.nevem, pa kam pride.
sixty napisal/-a:ma ja dej, pomoje ni res.. ne vem no.. je bil napovedan ze za 25.7.08 pa ni bil potem.. in ko sem gledala na njegovi uradni strani tour dates, sploh tistega datuma ni bilo upisanega gor, tko da to si nekdo zmisli in potem usi nasedejo pomoje lahko sam sanjamo da bi prisel
govorice so da pride .. tud datum je že določen, pa se mi ne da zdele iskat kater datum je... tko da pomoje da kar pride
Meni je pa Guetta zakon. Pa na party-jih niti ne vrti teh njegovih komercialnih komadov. Ko je bil v Byblosu mesec dni nazaj, je mogoce mel 2 njegovi, drugo pa cist drugi komadi, npr. od Nirvane, al pa Kravitza, pa kr precej bolj na hard.
No, upam da pride ane
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
sixty napisal/-a:Meni je pa Guetta zakon. Pa na party-jih niti ne vrti teh njegovih komercialnih komadov. Ko je bil v Byblosu mesec dni nazaj, je mogoce mel 2 njegovi, drugo pa cist drugi komadi, npr. od Nirvane, al pa Kravitza, pa kr precej bolj na hard. No, upam da pride ane
no, saj je rekla.. komercjalni komadi
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
jah tak je..partiji so skoraj za vsak praznik ko ma folk fraj:) meni se zdi skoraj najbolj naprimeren dan za parti 24.12! ampak pač..saj se vsak odloči, če bo šel al ne
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche