Ag se zapira!

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Odgovori
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

ma ja dej, pomoje ni res.. ne vem no..
je bil napovedan ze za 25.7.08 pa ni bil potem.. in ko sem gledala na njegovi uradni strani tour dates, sploh tistega datuma ni bilo upisanega gor, tko da to si nekdo zmisli in potem usi nasedejo
pomoje lahko sam sanjamo da bi prisel :?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

dons je na Anteni (radio) govorila neki v tem smislu da pride Guetta v slovenijo in kao pritrdilno, nism pa čist prepričana ker sm bolj z enim ušesom poslušala use skupi.nevem, pa kam pride.
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a °°°ČeŠnYa°°° »

sixty napisal/-a:ma ja dej, pomoje ni res.. ne vem no..
je bil napovedan ze za 25.7.08 pa ni bil potem.. in ko sem gledala na njegovi uradni strani tour dates, sploh tistega datuma ni bilo upisanega gor, tko da to si nekdo zmisli in potem usi nasedejo
pomoje lahko sam sanjamo da bi prisel :?

govorice so da pride .. tud datum je že določen, pa se mi ne da zdele iskat kater datum je... tko da pomoje da kar pride
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

ta guetta se men zdi čist precenjen. čist je komercialen, pa še folk je čist zmešan in bo gužva za umret... :?
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

js tut nism nikjer zasledila datuma, ne na strani od ambasade, niti na myspacu od guette tko da res nevem...še vedno upam, da pride! :D
sixty
Debatorica
Debatorica

Meni je pa Guetta zakon. Pa na party-jih niti ne vrti teh njegovih komercialnih komadov. Ko je bil v Byblosu mesec dni nazaj, je mogoce mel 2 njegovi, drugo pa cist drugi komadi, npr. od Nirvane, al pa Kravitza, pa kr precej bolj na hard.
No, upam da pride ane :)
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
sixty
Debatorica
Debatorica

Ja pa bo res Guetta. Za 1. november :)
Sicer me pa ne vleče nevemkolk ker vem da bo ful gužve, povrh usega pa še sami 15letniki
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Michael »

Ouje, upam, da bojo res drage karte, da nebo toliko 15 letnikov. Itaq bo pa carsko in posebno, ker potem se zapre. Tisti k boste dol, c'yaaaaaaaaaa
Gone
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Uff, to bi šla pa še jst :)
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

sixty napisal/-a:Meni je pa Guetta zakon. Pa na party-jih niti ne vrti teh njegovih komercialnih komadov. Ko je bil v Byblosu mesec dni nazaj, je mogoce mel 2 njegovi, drugo pa cist drugi komadi, npr. od Nirvane, al pa Kravitza, pa kr precej bolj na hard.
No, upam da pride ane :)

no, saj je rekla.. komercjalni komadi :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

sixty napisal/-a:Ja pa bo res Guetta. Za 1. november :)
Sicer me pa ne vleče nevemkolk ker vem da bo ful gužve, povrh usega pa še sami 15letniki

Lahko rečeste kar koli, ampak 1. november pa se mi res ne zdi primeren za nič kej tazga. :nixweiss:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

jah tak je..partiji so skoraj za vsak praznik ko ma folk fraj:) meni se zdi skoraj najbolj naprimeren dan za parti 24.12! ampak pač..saj se vsak odloči, če bo šel al ne :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

p!ka napisal/-a:
sixty napisal/-a:Ja pa bo res Guetta. Za 1. november :)

Lahko rečeste kar koli, ampak 1. november pa se mi res ne zdi primeren za nič kej tazga. :nixweiss:

eh sej je vseeno. zjutraj gres malo lučke na pokopališče gledat,pol pa na party.

sicer pa...glede na to, da mava z dragim obletnico na 1.novembra, je dobil ta dan cisto drugi prizvok.
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Ah poznam kup ljudi k majo 1. novembra rojstni dan in potem zafestajo. Ne vem zakaj bi to sploh bil problem...
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

floribunda napisal/-a:eh sej je vseeno. zjutraj gres malo lučke na pokopališče gledat,pol pa na party.

Bravo ! Ne vem, če bom kdaj dobila boljšo definicijo 1. novembra. :stupid:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Odgovori