Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

lillchy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lillchy »

težko kaj rečem, ker ne poznam vajine zgodbe, ampak ponavadi je to da ti reče, da hoče premislit,slab znak....če bi si želel bit s tabo tako močno kot si želiš bit ti z njim, bi bila zdaj že nekje skupaj objeta....

nočem pa pametovat pa ti svetovat kaj naj narediš, zato ker sem bila sama v podobni situaciji, ko sm si ga samo želela nazaj, ne glede na vse....čeprav so mi vsi govorili,da ga bom pozabila, jim nisem verjela...mislila sem si da nimajo pojma kako ga imam rada, da take ljubezni ne bom več doživela, da z nikomer ne bom čutila tega kar sem z njim itd.....verjemi pa,da sčasoma ti bo uspelo...tudi meni je, pa sem bila prepričana, da ne bom zmogla....
l_a_n_a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a l_a_n_a »

pri nama jeblo tako.skupaj sva bila 4leta, potem sva končala..eno leto nisva skoraj mela nobenih stikov, in takrat mi je blo normalno.sem se velikokrat spomnila na njega, amak sem vedala da je to to-da je končano. vendar sedaj, ko sva se pa po tokem času spet dobila sem pa spet čisto zmešana.
ko gledam v prihodnost se mi zdi, da bi se odličn ujela z njim, ker imava podobne interese,želje, pričakovanja....
joj kako je to težko:(...

vi za nobeno ceno nebi šle nazaj?

lp
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lindick »

ne gre se zato a bi sla nazaj ali ne bi...noben konec ni konec brez razloga,ce bi bila res neka tok huda usojenost za tem sploh neb sla narazen. Sicer pa jaz osebno ne bi mogla bit s tipom,ki je imel druge zenske vmes po meni...pa ne zdej rect,da sej tud jz nism nedolzna,ker to vem,ampak dokler kaj cutim do njega ne bom sposobna seksat z drugim..ko bom to nardila pomeni,da sm ga prebolela in torej posledicno: ne,ne bi sla nazaj.

k bivsemu se ponavadi vrnemo,ker pac si nismo mogli najdit boljsega,ki pa definitivn obstaja,ce ne,ne bi zveza razpadla...v primeru pa da je tip koncal zvezo pa pomeni,da vrjame,da lahko dobi boljso in v tem primeru nocem bit z njim,ker ne bom samo nadomestilo,ker ni dobil tiste,ki bi jo vresnici zelel...teorija lestvic ipd....
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
l_a_n_a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a l_a_n_a »

ja to se čist strinjam. ampak pr nama je bla res kr dolga doba vmes, in kokr so mi že tuki ene punce napisale-bi se one bl čudle če nebi mel vmes nobene kokr pa tko k je mel...
je res tud jz sm mela vmes, in sm pač vidla da to ni to...probala sm z dvema, ampak nam očitno ni blo usojen. smo osta v dobrih prijateljskih odnosih.
kaj pa če je vsak od naju rabil nekaj časa, da vidi sam pri sebi kaj želi?

nekak se mi zdi, da je po en stran tud naklučje, da sva se po tokem času spet najdla, saj svaprej šla vsak svojo pot in nisva imela stikov...
upanje očitno res umre zadnje...

joj kako m je težko brez njega :cry:
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka

sej te cisto razumem...vcasih se ne zavedamo,da imamo doma zlato,dokler le-tega ne izgubimo in potem to hocemo nazaj..ampak se ti ne zdi,da ce si ti 'prava' zanj,da bo naredil kaksen korak v tej smeri? jaz bi na tvojem mestu pocakala,da bi morda tudi on prisel do istega spoznanja,da zanj ni boljse kot si ti...on ve kako ti cutis? pa razmisli pri sebi,ce je on res to kar si zelis,pomisli na njegove napake in ce si jih sposobna prenasat like for life...ker ce ze se mislis podat nazaj v to ti svetujem,da SAMO v primeru,da si dokaj prepricana,da bi lahko blo to to,ker ce ne bos samo jokala spet zaradi istega fanta...vmes pa zamudila kaksnega,ki bi ti bil bolj pisan na kozo...in to pac nima nekega smisla :( ah ti tipi, zmeraj se najde kak,ki te zna spravit v jok :(
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a shanell »

Ko bi vedel kako boli,kako prazne so vse noči,ko bi vedel kako mi je hudo kako preboleti te je težko. Ko bi vedel kako te ljubim in kako trpim,ko bi še ti čutil del bolečine,ko bi tudi ti imel še spomine. Ona zavzela je mesto moje,ona zdaj čuti dlani tvoje,ona je v postelji s teboj. Ljubiš se z njo,kot nekoč si se z menoj,ona te objema in poljublja drži za roko te in v strasti se izgublja,ona zdaj krajša ti dolge noči,ona dragulj je ki lesketa se ti v oči. Ona zdaj misel je prva jaz pa trohnim in zate sem umrla,ko umrla v meni bi še ta ljubezen, ki nehala bi igrati to žalostno pesem. Prinesi še zadnje mi rože na grob in reci še enkrat bobu bob. Namesto rož besedo prinesi, povej mi zakaj??? Ne prizanesi mi tako še veliko težje mi je, kje so moje napake in pregrehe,kaj ona ti daje več,da jaz moram oditi preč. Ona zdaj daje ti sonce,le kdo ga bo meni dal? To je začetek konca še kdaj se meni boš smejal, ona daje ti ljubezen,le komu naj jo dam jaz? Ostala mi v duši je ljubezen in moj prijatelj,moj obraz in poraz. Ko se nje boš naveličal,saj veš kje so vrata odprta,ti ko srce boš njeno bičal,naj se kot jaz ne smili ti. Če pa se nikdar ne vrneš,vzemi sabo vsaj lep spomin,ko se nekoč nazaj obrneš,morda se spomniš le,kako srečno sem ljubila te iz časov,ko si bil mi vse. (Pelca)
:cry: :cry:
jaz še tud nisem prebolela...
on se je odločil da noče imeti resne zveze...
čeprav mi ni vseeno... nekoč bom prebolela...
nikoli ga pa nebi več jaz prva poklicala,nikoli več.. saj veste kako že gre... le če vrne se vedela bom da imela sm te :wink:
če ne kliče, ne nič... kot v mojem in še v primerih od vas, nas že ne pogreša :(
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

shanell napisal/-a:Ko bi vedel kako boli,kako prazne so vse noči,ko bi vedel kako mi je hudo kako preboleti te je težko. Ko bi vedel kako te ljubim in kako trpim,ko bi še ti čutil del bolečine,ko bi tudi ti imel še spomine. Ona zavzela je mesto moje,ona zdaj čuti dlani tvoje,ona je v postelji s teboj. Ljubiš se z njo,kot nekoč si se z menoj,ona te objema in poljublja drži za roko te in v strasti se izgublja,ona zdaj krajša ti dolge noči,ona dragulj je ki lesketa se ti v oči. Ona zdaj misel je prva jaz pa trohnim in zate sem umrla,ko umrla v meni bi še ta ljubezen, ki nehala bi igrati to žalostno pesem. Prinesi še zadnje mi rože na grob in reci še enkrat bobu bob. Namesto rož besedo prinesi, povej mi zakaj??? Ne prizanesi mi tako še veliko težje mi je, kje so moje napake in pregrehe,kaj ona ti daje več,da jaz moram oditi preč. Ona zdaj daje ti sonce,le kdo ga bo meni dal? To je začetek konca še kdaj se meni boš smejal, ona daje ti ljubezen,le komu naj jo dam jaz? Ostala mi v duši je ljubezen in moj prijatelj,moj obraz in poraz. Ko se nje boš naveličal,saj veš kje so vrata odprta,ti ko srce boš njeno bičal,naj se kot jaz ne smili ti. Če pa se nikdar ne vrneš,vzemi sabo vsaj lep spomin,ko se nekoč nazaj obrneš,morda se spomniš le,kako srečno sem ljubila te iz časov,ko si bil mi vse. (Pelca)
:cry: :cry:
jaz še tud nisem prebolela...
on se je odločil da noče imeti resne zveze...
čeprav mi ni vseeno... nekoč bom prebolela...
nikoli ga pa nebi več jaz prva poklicala,nikoli več.. saj veste kako že gre... le če vrne se vedela bom da imela sm te :wink:
če ne kliče, ne nič... kot v mojem in še v primerih od vas, nas že ne pogreša :(

Hm, je tud u dostih primirih da fant punco pogreša, sam eni so preponosni, da bi klicali in čakajo da punca pokliče.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

^^ točno to. so preponosni, da bi poklicali.
tud jez sem upala, da me bo poklical... več kot eno leto...
pa ni... in po letu dni sem nehala upat,
in s tem tudi dokončno prebolela 3 letno vezo... :flehan:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

^^ ja, in problem je tudi v tem, da (usaj meni se tko zdi) oni majn časa "trpijo" za usem tem. Punce ne prebolimo tko hitro.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bina_ »

ne vem kam bi to napisala..pa sem sem... bivši ima danes roj. dan, in ko sma končala sma se na smrt skregala.. zaj pa ne vem če bi mu poslala kakšen sms za roj dan, ali je bolje da ne... kaj bi ve storile?
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka

ne pisi nic,ker ti bo zal...ker sem prepricana,da je tipicen tip in ti bo odpisal nazaj nekaj takega,kar te bo samo prizadelo ali pa te bo zignoriral...ce noces,da ti je hudo spet mu ne pisi,ker njemu se bo samo fino zdelo,ker bo tvoj sms itak interpretiral 'lej ne more me prebolet'...

To je sicer samo moje mnenje,mogoce sem malo pristranska,ker zadnje case vsak dan po nakljucju srecam kaksnega od mojih bivsih in sem malo sovrazno nastrojena proti tipom,ker so taki glupi kreteni...
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bina_ »

hvala za odgovor :) :bussi: jaz sem tudi v tej smeri razmišljala :)
samska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a samska »

Tud moj nasvet je, da mu ne piši...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Evo še ena nova v klubu samskih...po 4 letih in pol...
Tako sem žalostna, tako razočarana, tako obupana, tako osamljena...Pogrešam ga ful! :cry: Mislim samo na najine lepe trenutke, čeprav vem da jih več ne bo. Sploh ne vem kak naj se sprijaznim s tem, da je dokončno konec med nama. Zdi se mi da ga nikoli ne bom mogla pozabit in da bom cel lajf mislna samo na njega :frown:
Kak nasvet kako preboleti (če se sploh da)???
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Kaj naj rečem ... Vem, kako ti je ... Zdaj ti najbrž nobena topla beseda ne bo pomagala zaceliti rane na srčku. V mislih imej to, da se vse zgodi z razlogom, pa naj bo še tako slabo in grozno na prvi pogled.
Zaklenjeno