Nekje v Sloveniji je pri maturi dne 1.06.2005 pri pisnem delu
slovenskega
> jezika nek dijak na vpraąanje:
>
> prebivalka Trsta - ______________________
>
> napisal odgovor: SLOVENKA (TRST JE NA©)
nogica napisal/-a:haha, kaj sm zdele po mailu dobla :
Nekje v Sloveniji je pri maturi dne 01.06.2005 pri pisnem delu
slovenskega
jezika nek dijak na vprašanje:
prebivalka Trsta - ______________________
napisal odgovor: SLOVENKA (TRST JE NAŠ)
![]()
![]()
matea napisal/-a:živjo! ful bi prosila če mi katera lohk pomaga pr teh dveh pesmih, kr nimam nikjer nič napisanga od tega, pa še obravnavali v šoli nismo. mamo neko čudno prof.![]()
prva je od tomaža šalamuna-maline so. kake so značilnosti tega pesniškega jezika, pa modernizma in ludizma(oz. kaj je sploh to ludizem) v šalamunovi liriki.
druga pa: dane zajc-črni deček: značilnosti absurda v sodobni poeziji. in kje se kažejo v tej pesmi.
to j to. zlo bi bla hvaležna če bi mi ktera vsaj kej malga povedala od tega. hvala za vnaprej.
tinatina napisal/-a:nogica napisal/-a:haha, kaj sm zdele po mailu dobla :
Nekje v Sloveniji je pri maturi dne 01.06.2005 pri pisnem delu
slovenskega
jezika nek dijak na vprašanje:
prebivalka Trsta - ______________________
napisal odgovor: SLOVENKA (TRST JE NAŠ)
![]()
![]()
Kar dobra fora! Mi je pa sestra rekla, da tega vprasanja letos na maturi sploh ni bilo
matea napisal/-a:živjo! ful bi prosila če mi katera lohk pomaga pr teh dveh pesmih, kr nimam nikjer nič napisanga od tega, pa še obravnavali v šoli nismo. mamo neko čudno prof.![]()
prva je od tomaža šalamuna-maline so. kake so značilnosti tega pesniškega jezika, pa modernizma in ludizma(oz. kaj je sploh to ludizem) v šalamunovi liriki.
druga pa: dane zajc-črni deček: značilnosti absurda v sodobni poeziji. in kje se kažejo v tej pesmi.
to j to. zlo bi bla hvaležna če bi mi ktera vsaj kej malga povedala od tega. hvala za vnaprej.