) ...ja zihr se je navadla na to, da jo maš zuni velik.. a mislš, da so raje zuni al v kletki, kjer majo igrače? Dodo vedno, ko ji odprem tisto dodatno 'nadstropje' ven kuka in hoče splezat.. sam, ko ji pa roko dam notr se pa mau umakne, mogoče zato, ker je mali prostor in ji čist zaprem pot..pa se počut utesnjeno? ..no, ko jo dam pa ven na mizo je pa spet čist domača in pleza po roki
Rešetk pa res ne grize, usaj sliš se ne..edino parkrat spleza gor & dol pade
..to je pa to..
Veš kaj sm razmišljala prej.. a bi ti prepoznala Mišo, če bi blo več hrčkov iste sorte na kupu?
Bom jst tud ji dala korenčka, sam da jst ga pa ne mislm zravn žulit, ker ga ne maram

..če bi jih pa vidla kr nekje na novem..pa nism sure..mogoče bi se me najmanj bala, pa bi po tem vedla..
pa na kuli je plezala, pa men na roko...zdj leta po mizi sem ter tja..dala sm jo prej mau gor med moj nakit pa je tm plezala.. haha oo kaj je zdj blo..pod vato je šla in z vato skupi se premikala po mizi..kot, da bi vata oživela je zgledal hehe.
omg.
..ehhh..aa kr slabe volje bom ratala
Kar sprijazni se...ali pa jo imej še naprej za fantka. Jaz sem M1 še naprej klicala Miša in jo imela za punčko. Si predstavljaš, da bi bila Mišo? haha.