Ja, se strinjam. Že k je bil taprvič, sem gledala sam 2x in pol me je kr nekej odvrnilo. Čeprav mi je bil tud tadrugi BB brezveze in če bi še kak resničnostni šov nardili ga tud pomoje ne bi gledala.
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
jst lani nism gledala...pa tud letos je neb, ampk kr pa mam urng razlog zto, d jo gledam, jo itak da bom! začne se pa danes ob 20.00 uri snemat so jo pa začel že avgusta jp
prej sem brala v novi o eni tekmovalki letošnje kmetije.
Maja - da je tik pred začetkom šova izvedela da je noseča. in vseeno začela snemanje. potem pa so se ji pojavili problemi, iz oddaje je izstopila. in nato tudi splavila...
Ljudje, dejte se navadit, da se spojlerje piše z belo. Povsod, ne sam v tej temi. To je več al manj splošno pravilo na vseh forumih, tko da - spojler = bela barva!
roxy* napisal/-a:prej sem brala v novi o eni tekmovalki letošnje kmetije. Maja - da je tik pred začetkom šova izvedela da je noseča. in vseeno začela snemanje. potem pa so se ji pojavili problemi, iz oddaje je izstopila. in nato tudi splavila...
mja tole se men zdi dost neodgovorno no... med nosečnostjo je treba jest polnovredno hrano in še kakšna dopolnila, ona pa gre na kmetijo in tam je hrano ki ni niti približno dobra za razvoj njenega otroka
Jst sm isto na to pomisla najprej. Sploh to, k vrjetno zvečer useen ni blo ne vem kako toplo. Hrana je bla pač pusta. Vrjetno se niti ni zavedala kaj to pomen bit noseč, če je zjutri zvedla pol je pa kr mogla it. Sej mogoče res ne veš kaj bi naredu. Pač bedna situacija. A to za splav je zihr? Lahko, da so sam govorice.
Drgač mi pa oddaja ni bla kej posebnga.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!