beretta napisal/-a:Js sm jo dobila pa 21 dan... a je to normalno?? Vsak mesec je manj dni umes...
jst jo mam zadnje dve leti pa pol (neki takega) skos na 21 dni

Libido. napisal/-a:jaa, na živce mi gre!in zadnje leto mam tudi ful močno in ful me boli (jajšniki in ledvice)
lady gumica napisal/-a:Proti bolečinam je meni zelo pomagal kamiličin čaj in to zelo močan (ene tri do štiri vrečke na 2 dl vode)
Aloha napisal/-a:Jupijaje, men zamuja že za dve rundi...
Snow flake napisal/-a:lady gumica napisal/-a:Proti bolečinam je meni zelo pomagal kamiličin čaj in to zelo močan (ene tri do štiri vrečke na 2 dl vode)
Kamilični čaj? Ok, sej proti bolečinam pomaga, vendar naj se kamilični čaj nebi bil v času menstruacije, ker kamilice pospešujejo krvavitve.Aloha napisal/-a:Jupijaje, men zamuja že za dve rundi...
Ravno zdej sem nekaj iskala in vidla, da naj bi ognjič pomagal sprožiti izostalo mesečno perilo, tako da če se ti da, si naredi pripravek. Kaj pa je vzrok izostanku, pa vprašanje. Lahko je psihične narave lahko pa je problem kje s kakšno cistico na jajčniku al pa kaj, kar ne poznam. Tko da, nč panike delat, če se ti zdi, da je potrebno, lahko tud test narediš.