Filmi in glasba iz interneta

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori

Ali si iz interneta snemaš filme oz. glasbo?

Da, samo filme
1
4%
Da, samo glasbo
3
11%
Da, oboje
23
82%
Ne
1
4%

Skupaj glasov: 28

Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Filmi in glasba iz interneta

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Mene pa zanima, če si kdo od vas iz interneta vleče dol filme oz. glasbo, zakaj ja oz. ne, kakšno je vaše mišljenje o tem? Ste vedeli, da naj bi se tudi v Sloveniji to začelo kaznovati?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

jst oboje. če bi bili dvdji in cdji cenejši, bi jih kupovala. dokler nimam redne službe, si tega ne morem privoščiti (le tu in tam). poleg tega je to možnost, da vnaprej nekaj slišiš in vidiš, ter potem kupiš original, če ti je všeč. sicer bi bilo več zgrešenih nakupov. nenazadnje pa je kakšne bolj obskurne avtorje težko dobit v trgovinah in ti drugega niti ne preostane. me glasba in filmi preveč zanimajo, da bi se jim odpovedala na račun finančnega stanja. saj vem, da so še knjižnice in videoteke, ampak sem za le-te nekoliko izbirčna. če bi bila ljubljančanka, bi več hodila v kakšno kinoteko, tako pa si obisk kina privoščim zgolj občasno.

se zavedam, da gre pravzaprav za krajo, ampak prilika dela tatu. :P hec, ne kradem vsega po vrsti, ampak mislim da s tem ne delam neke blazne škode.
Zadnjič spremenil kajira, dne 27. Sep. 2008 18:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

kajira napisal/-a:saj vem, da so še knjižnice in videoteke, ampak sem za le-te nekoliko izbirčna.

Kaj si glede tega mislila? Izbričnost glede ponudbe? Ker kolikor vem imajo videoteke čisto vse filme, ki izidejo :wink: :)
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

ki izidejo kje? v koloseju? mainstream me ravno ne zanima. sem bolj za art, kultne režiserje ipd. tega pa ni tako lahko dobit.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

aja, ja to je pa res :) verjetno se sicer da kje dobit, ampak se strinjam da je internet bolj priročen glede tega :)
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

videoteke so zanic...nobenih pametnih filmov nimajo
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Če iščeš filme kot kajira, potem se strinjam, če pa iščeš filme iz kina, pa ne vem kako ni nobenega pametnega?
Tryanna
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tryanna »

DVD-jev ne kupujem, včasih si kakšnega sposodim pri iTivi, sicer pa grem občasno v kino. Glasbo pa večinoma kupujem. Dosti online, nekaj še CD-jev, tudi na mobitelu imam kar nekaj skladb, ki jih ponavadi kupim kar na Planetu.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

kajira napisal/-a:ki izidejo kje? v koloseju? mainstream me ravno ne zanima. sem bolj za art, kultne režiserje ipd. tega pa ni tako lahko dobit.

ikzekli. se na netu jih je problem zbrskat. no, najdeš jih že, sam pol ponavadi traja se se zloudajo.
drugače pa .kaznivO? kej bolj natančno prosim? ker zaenkrat je samo posedovanje, brez nadaljnega rzprečevanja dovoljeno, če se ne motim.
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

floribunda: ko si ti film zloudaš preko torrenta ali podobno, lahko potem ostali uporabniki vlečejo ta film od tebe in to je posredovanje, kar je kaznivo :wink:
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

se zbrises torrent
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

je kaznivo, ampak ne v Sloveniji :? vsaj zaenkrat ne, naj bi pa (to je baje v zahtevi evropske unije) to postalo kaznivo in sicer na način, da ko si downloadaš 1 in 2 drugi film/pesem iz neta, ti pošljejo opozorilo, tretjič odklopijo internet :wink: .
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Tammy_De napisal/-a:floribunda: ko si ti film zloudaš preko torrenta ali podobno, lahko potem ostali uporabniki vlečejo ta film od tebe in to je posredovanje, kar je kaznivo :wink:

vidis, na to sploh pomislila nisem:)
v glavnem, to da si lahko z neta kej dol snameš je definitivno ena večjih prednosti interneta, tko da upam da bomo v SLO glede tega še nekaj let sto let za kačami, če smo lahko že pri ostalih stvareh:)
Odgovori