densy napisal/-a:ja zaključek prejšnje sezone je bil čist čuden
Ja, 4. sezona mi na splošno ni bila pretirano všeč. In potem tisti konec, ki prikazuje dogajanje 5 let naprej - popolnoma nepotrebno in brezveze. Škoda, upam, da bo naslednja sezona boljša
Pravkar pogledala 1del 5 sezone Desperate Housewives...morm rečt, da mi je biu prvi del kr všeč. Najbolj šokirana sem bila nad Gabrielle Zanimivo bo še tudi dogajanje pri Edie Vsekakor bomo počasi dobivali informacije kaj se je v teh "nepokazanih" 5ih letih res zgodilo...
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
Tut js sm že pogledala 1. del in sm navdušena! Sicer je začetekmal shocking,ampk se pol razjasni vse...
Sam Carlos me pa s to brado spominja na Petra Mankoča na trenutke Od Edie mož je pa k 60-letnik, ki je dal skozi plastično operacijo, prov čudn mi je!
J aja, tud men je od Edie mož čudn, čeprou zaenkrat ga majo ostale gospodinje kr rade ... sam se mi zdi, da ne bo dolg tko
Drugač pa itak carsko vse skup, Carlos res spominja na Mankoča, dvojčka od Lynette sta cukra, tamale od Gaby in Carlosa sta tud fletne, pr Susan sm bla pa prepričana, da je izid prometne nesreče bil drugačen, kokr se je pol izkazal
densy napisal/-a:ja jest sm tut misnla pr susan, da preboleva eno drugo smrt..
in js... In verjamem da bo na koncu spet tko kt more bit. Drgač mi je blo pa najbolš kok je una... matr k se imena ne morm spomnt... Bree nategnila pred kameram... Pa k je tamala mogla za avtom tečt...
jst sm tud umrla od smeha k je tamala za avtam laufala, gaby še kr zmaga...sam usen mi ni lih ušeč da je tko neuštimana pa tko ne ona več...
drgač pa jst mam res filing da je ta od eddy mož od gaby bivši, bomo vidl...
Ja pa suzan je tut čist druga, ni več tok nerodna pa smešna Bree mi je pa res šmex.
Pa Lynette je tko dobr moža zaj* k je dvojčkom rekla, nj negov avto vzameta..
ja gunga župana al kaj je biv...k sta ga "ubila" s carlosam sam ga j pokazal na otoku pol k ga j naplavl...
drgač je pa tud men susan škoda ona mi j bla zmer najbl smešna pa skos sm upala da bo že dobla mika, sam ta k je zdj z nemu bo zih še en cajt not glede na to da je dost neki slavn igravc...
_Larissa_ napisal/-a:ja gunga župana al kaj je biv...k sta ga "ubila" s carlosam sam ga j pokazal na otoku pol k ga j naplavl... drgač je pa tud men susan škoda ona mi j bla zmer najbl smešna pa skos sm upala da bo že dobla mika, sam ta k je zdj z nemu bo zih še en cajt not glede na to da je dost neki slavn igravc...
1. a ni ta ful mlajši od unga župana?
2. kje pa je že igral?