Tamala_mrha napisal/-a:Ma kar vse našteto kar so punce pred mano napisale... Včasih je dovolj že samo njegov pogled in vražji nasmešek, pa že vem, kaj ima v mislih.
tjaskaaa napisal/-a:pogledi;nežni poljubi k se ustnici komaj dotikata,kateri preidejo v bolj močne in grobe;da mi šepeta na uho;da me prime k dec:D ugrizi po vratu,....itd
hehe, za razliko od ostalih me ne vzburja nobena stvar, ki mi jo fant dela, bolj kot to, da ko ga jst samo lepo pogledam in mu dam lupčka, njegov korenjak dobi moč in se napne ... ta občutek je neverjetn, da je potrebno tolk mal, pa je poba že vzburjen ..
tjaskaaa napisal/-a:pogledi;nežni poljubi k se ustnici komaj dotikata,kateri preidejo v bolj močne in grobe;da mi šepeta na uho;da me prime k dec:D ugrizi po vratu,....itd
tist, kar zna nardit samo On ... od malih poljubčkov, k mi jih prou ljubko da na vrat, lička, nos, usta, rokce itd., do unih strastnih poljubov, k se človeku kr zavrti v glavi, dotikou na določenih delih telesa, božanja, pogledou, pouhnih strasti, ... vse to in še več upliva name in na moja občutja.
*frisko* napisal/-a:hehe, za razliko od ostalih me ne vzburja nobena stvar, ki mi jo fant dela, bolj kot to, da ko ga jst samo lepo pogledam in mu dam lupčka, njegov korenjak dobi moč in se napne ... ta občutek je neverjetn, da je potrebno tolk mal, pa je poba že vzburjen ..
o ja, to tut mene ful vzburi no poleg ostalih drugih stvari, k so jih pa tut že napisal
...Don't you see your dreams are right in the palm of your hand...
Men izjemno paše, če mi malo grizlja uho al pa če me gruze po vratu. Drgač pa tud mene uzburja, če njega gledam pokonci. Tko ko sta *frisko* in sm00tka napisali.
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
*frisko* napisal/-a:hehe, za razliko od ostalih me ne vzburja nobena stvar, ki mi jo fant dela, bolj kot to, da ko ga jst samo lepo pogledam in mu dam lupčka, njegov korenjak dobi moč in se napne ... ta občutek je neverjetn, da je potrebno tolk mal, pa je poba že vzburjen ..
o ja, to tut mene ful vzburi no poleg ostalih drugih stvari, k so jih pa tut že napisal
mene tud to in ko si sam vzame kar mu pripada. tko da je mal bol na hard use skupej