Travian
-
- Sramežljivka
Njet. Ko en drugega napade 5x na dan, je to obsesija. Pa ko zraven še "grozi" in "ustrahuje". (Tole s Simsi je sicer zelo neposrečeno.) Kar se pa tiče obrambe - če hočeš imeti dostojno obrambo, si moraš vzeti čas, pravilno razporediti in uporabiti surovine. To terja čas. No, očitno ga nekateri obsedenci imajo/imate(?)...freaks.Cebelica Maja napisal/-a:Pa to je strateška igra. Valda se napada.
Če vam pač to ni všeč, potem pa raje igrajte simse.
Da pa zbereš obrambo in se ubraniš, pa ni potrebno kaj veliko študirat.
kah sj pol ap spušiš ane..
tko je.. tole s simsi je čist res, če mislš hiške gradit, pa vojake štet, to pač ni igrca zate..
če nimaš časa pač ne igraš ali pa si zrihtaš siterja. če pa nimaš dovolj dobrih možganskih celic/ alianse pa pač ne narediš obrambne akcije in te zbijejo.
pa valda da se napada večkrat na dan.. pač pošlješ čimveč vojske, zbiješ določeno osebo, potem pa veš da je brez vojske in jo lahko parkrat na dan farmaš.. ne more se ti zasmilt, to je igrca..
glede na tvoje razmišljanje verjetno nisi prav uspešen v tej igrici ane

če nimaš časa pač ne igraš ali pa si zrihtaš siterja. če pa nimaš dovolj dobrih možganskih celic/ alianse pa pač ne narediš obrambne akcije in te zbijejo.
pa valda da se napada večkrat na dan.. pač pošlješ čimveč vojske, zbiješ določeno osebo, potem pa veš da je brez vojske in jo lahko parkrat na dan farmaš.. ne more se ti zasmilt, to je igrca..
glede na tvoje razmišljanje verjetno nisi prav uspešen v tej igrici ane

http://www.travian.si/?uc=si1_29268 - na s1, naselje na 158 / -17.
- positive vibration
- Cosmofrik
NAJPREJ GRADI SUROVINSKA POLJA.sunny_ napisal/-a:kaj mi lahko kdo pomaga.... namreč danes sm se prijavil in sem si gradbeni ceh že nadgradil na 2. stopnjo, za kupit skladišče pa moram imeti ceh na 1. stopnji. A se da nekako vračat nazaj po stopnjah??
Pa še mi napiše da imam 1 podgano za enoto. WTF to pomeni?
ja sej če maš na drugi stopnji maš hkrati tudi na prvi. Ti pogoji, ti povejo samo kaj moraš minimalno imeti.. lahko imaš več
Jest sm pa zdej že en mesec ozdravljena. Bla sem na dvojki, pa se mi ni več dalo, čeprav so bli natarji že kle.. Mela sem pa 13 vasi, pa malo manj kot 7000 populacije.. s tem da tudi enkrat nisem golda kupila..
Sam dobr, prot koncu mi je dol visel.. moj račun zdej še obstaja, sm samo za to, da se kdaj pošlje obrambo.. pa še to je ne pošljem jest
Jest sm pa zdej že en mesec ozdravljena. Bla sem na dvojki, pa se mi ni več dalo, čeprav so bli natarji že kle.. Mela sem pa 13 vasi, pa malo manj kot 7000 populacije.. s tem da tudi enkrat nisem golda kupila..
Sam dobr, prot koncu mi je dol visel.. moj račun zdej še obstaja, sm samo za to, da se kdaj pošlje obrambo.. pa še to je ne pošljem jest