Zanima me, koliko časa ste bili najdlje samski?
Pozdravljene!
Te teme nisem nikjer našla, zato odpiram novo.
Pozdravček
Te teme nisem nikjer našla, zato odpiram novo.
Pozdravček
- *little girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Where the streets have no name
Hmmm... najprej 3leta (ampak to so bile neke osnovnošolke ljubezni,tako da tega niti ne štejem kot da bi takrat imela tipa).
drugače pa, med bivšim in zdajšnjim tipom je pretekel malo več ko mesec dni. ja,dokaj hitro, ampak mi ni žal, da sem takrat zagrabila priložnost in pustila tistega kretena, ter ga zamenjala z Darlingom, s katerim sva skupaj že skoraj 2leti.
drugače pa, med bivšim in zdajšnjim tipom je pretekel malo več ko mesec dni. ja,dokaj hitro, ampak mi ni žal, da sem takrat zagrabila priložnost in pustila tistega kretena, ter ga zamenjala z Darlingom, s katerim sva skupaj že skoraj 2leti.

Celo življenje, se pravi od rojstva pa dokler nisem mojega sedanjega spoznala
ja, pač nisem hotla z nikomer na pol bit, da ga sploh ne bi mela kaj preveč rada, oz. da bi bila osnovnošolska ljubezen, moj pa je tisti res pravi. pač je prvi, pa kaj. dostim je že z prvim tak zalaufalo 

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Je bilo kar eno dolgo obdobje ko sem bila sama. Sam mi je pasalo. Pač nisem našla nikogar, ki bi mi bil tolk všeč, da bi bila z njim. Več kot dve leti in pol je bila tema
No zdej pa spet že nekaj tednov furam samski stan, kolk časa bo trajalo, pa ne vem in se ne obremenjujem. Mam prijateljice, ki so samske že več kot pet let. Pa to ne pomeni, da je z njimi kej narobe, pač ne najdejo nikogar, ki bi jim bil tko všeč, da bi se z njim spustile v zvezo.

- cioccolatina*
- Sramežljivka
- Kraj: Obala in Ljubljana