Bi pa ornk prebutala starse teh otrok, ki se jim je slo samo za MJov denar in so ga po krivem obtozeval in nabijal kaj vse naj bi otrokom delal.
However MJ we are with u

sweet n'' spicy napisal/-a:Sam še vedno več kot pol američanov misl da je kriv... kaj vm to pove![]()
Dorotea napisal/-a:Jaz sem pa prav srečna da ni kriv. Spomnim se ko sem bla še čisto majhna da sem ga že od nekdaj poslušala in za mene je car...kljub njegovim operacijam. Po mojem je res to kaj pravijo da ni imel lepega otroštva in da se v starih letih išče oz išče v sebi otroka...koliko x so ga videli kako se igra s kom...Meni ne deluje ko pedofil, gej in ne vem česa vse ga še obtožujejo...človeka ne moreš sodit po obrazu, oblačilih, strukturi telesa..naj vam povem da je zelo bolan..ma neko kožno bolezn in križ ga jeb*. Tak za info. Mogli bi ga že spoštovat zato ker je prinesel v svet dosti dosti dobre glasbe in če nebi bil tako uspešen ga nebi podpirale in molile tolikšne množice zanj. Poleg tega je prodal na milijone plošč-to pa tudi nekaj pove