red*cherry napisal/-a:*purple* napisal/-a:In par strani nazaj si se na glavo postavljala čez jankoviča kater je kot župan Ljubljane edini kaj naredil, zdej pa ko kdo reče čez janšo je pa cel problem?
Ma daj *purple*, teb pa res ne bo nikol jasno, kaj jst mislm. Kaj mene briga, kaj govorite čez janšo, a mislš, da bo zdej moj lajf kaj slabši, ker sm mogoče užaljena, al pa mogoče kaj boljši, če boste JJ hvalile... Prosim te, no... Če mam drugačno mnenje od tebe (al pa kogarkoli), to napišem na forumu, in ne pomeni, da je narobe ker govorite čez janšo!! V bistvu mi rahlo dol visi!

Ko si ti govorila za jankovića, tud nism rekla, JOJ ZDAJ JE PA NAROBE, KER SEM NEKAJ REKLA PROTI NJEMU!
Za vsako stvar, k boste rekle proti komu (Npr. proti Janši) bo cel problem, če bom dala repliko al kaj??
Pa še to: logično, da tisti, ki bo zmagal, ne bo delal problemov. Glede Pahorja ne vem, ampak če bi SD zgubila za 1% proti SDS, bi Janković iz tega SIGURNO naredil problem in zelo dvomim, da ne bi bilo govora o ponovnem štetju glasov! Sem pa že povedala, kje vidte tle problem? Naj se preštejejo, če kdo to želi. Itak je mal možnosti, da bi se zmotili v štetju 12000 glasov.
ok, bomo sprejeli tvoje mnenje.
ja itakq da zmagovalc ne bo delal problemov, ampak useeno.mislim, da bi hotel JJ neki zmučkat s ponovnimi volitvami in štetjem glasovnic.
Nevem, men te volitve use skp usakič smrdijo
razen za jankoviča za župana, ko sem delala vzporedne volitve, je bilo jasno, da je vse čist ok, glede na to kolk je blo glasov.
se mi zdi pa mal otročje to kar janša zdej dela, na usak način hoče folk prepričat, da je bla nekje napaka in da je on zmagovalc, čist v tem smislu govori in počenja.In zdi se mi precej neprofesionalno in nekorektno, da ni čestital Pahorju.Sej ni važno, četudi bi se kasneje obrnilo, ampak takrat je pač (in še vedno kaže) kazalo, da je Pahor zmagovalec.ne pa da blebeta da ma njegovo čestitko še v dobrem

ful grdo no in tega nebi pričakovala od politika oziroma (bivšega) predsednika parlamenta.
Tami29..jst K4 sigurno ne štejem pod dobrobit ljubljane oziroma pod posebne in potrebne dosežke.
In sej ni važno, kaj, zakaj,..Važno da se naredi nekaj kar potrebujemo!In tega je ljubljani primanjkovalo ker nihče prej ni naredil nič.
tor..me veseli, da se enkrat strinjava
drugače pa ja, tržnica je malo bolj tko.Je pač vseeno neka zapuščina, ki je vpisana v zgodovino Ljubljane, ampak dejansko skorajda ni placa kjer bi se lahko v središču mesta gradilo parkirišče.če bodo naredil vse tko, da bo zgornje pročelje ostalo+arkade in ne bo spremenjeno, potem ok.
ja, na štadijonu bi morali že odigrat kvalifikicijske tekme, pa jih zgleda še en lep čas ne bomo.hvala jankoviču, da jih sploh lahko kdaj bomo.onedve sta samo nakladale in nakladale, nardile pa ama nič.
jankovič je pač tak, trmast in "branjovski" in se zna zagrebst za tisto kar hoče in to tudi doseže.Jst verjamem v vse njegove projekte, če mu le ne bo zmanjkalo denarja.