pogledi..ampak čist določeni pogledi in pa seveda čist nepričakovano, provokativno bežno dotikanje na določenih mestih pogovor o sexu.. ma ful je takih stvari.. jaz bi itak skoz sexala
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
pogledi;nežni poljubi k se ustnici komaj dotikata,kateri preidejo v bolj močne in grobe;da mi šepeta na uho;da me prime k dec:D ugrizi po vratu,....itd
uffff...ful stvari...ena izmed njih je ko me iziva na tak način da me hoče poljubt pol se pa umakne pa spet to nrdi da začudm njegov dih...to me čist premam...pol ga mam pa že dost pa ga primm pa mu ne dam mir!!!
Mene ful vzbur, če me kar naenkrat prime za rit, pa da se sklon k men, da me bo poljubu, pol pa čaka, pa mi ne dovol, da mu dam lupčka....mmmm..pa da me tko po moško zagrabi okol pasu, pa me k seb obrne arrrr.. , no pa še kej bi se najdl
Mene najbol vzburi ko me boža z svojimi dolgimi nohti in mi šepeta na uho ka vse bi mi delala...in tako seveda pol šepetanje počas preide v vzdihovanje in na koncu v njeno noro vreščanje