Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Kraj: na eni zvezdici
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a kiki* »

še največja fora je k se doma z mojimi pozna k je bla babica inštruktorca včasih in se itak poznajo tko med sabo...Eno mojo sošolko je pa od tega inštruktorja brat učil vozt ji je pa še hujš stvari delov in ga je prjavla policiji sam pol je pršlo do tega da si je ona to zmisnla pa da pretirava... nimaš jim kej razn če te tam posil pa maš dokaz...
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

kiki* napisal/-a:še največja fora je k se doma z mojimi pozna k je bla babica inštruktorca včasih in se itak poznajo tko med sabo...Eno mojo sošolko je pa od tega inštruktorja brat učil vozt ji je pa še hujš stvari delov in ga je prjavla policiji sam pol je pršlo do tega da si je ona to zmisnla pa da pretirava... nimaš jim kej razn če te tam posil pa maš dokaz...

sej to je najslabše pri vsem skupaj- ni dokazov o storjenem dejanju. Če ni dokazov- za policijo in sodišče ni ničesar
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

sej je že več k dve leti od tega tok da sm že prebolela, sam je bolano!!!!!!!!!! Če bi blo tok zdej bi mu po moje unga dol odrezala! :twisted:
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

sej mislm da več ne uči , razn tovornjak, k drugač bi itak že sama kej več nardila k tega ne bi nobeni prvoščla... sm pa dost folku povedala kaj je blo tok da vejo... sm se pa pogovarjala s puncami k so tud pr njem delale pa so ene mele isto druge nč, ah bo že...
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a satan28 »

izpit sem naredila leta 1996,vse v prvo,..
imela pa sem 19ur. :)
inštruktor je bil tudi prava legenda,pa ful mi je razlagal
o njegovih otrocih,ura pa je bila 1300. :zustimm:
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

dumbo napisal/-a:Jaz sem ga delala v MB, pri AŠ ŠKarnik, pa morm rečt, da sem imela inštruktorja, ko je bil legenda. Tudi predavaltelj je bil superca, in še zdaj po več kot 2 letih se vedno pogovarjamo če se srečamo. Takrat sem imela uro 3.800 ..... zdaj pa nimam predstave kolko so ure.
Vem pa, da je to bila takrat edina AŠ v MB, ko je imela interno izpitno uro, kjer je en izmed inštrukterjev sedel vzadaj in te vodil kot da imaš pravo izpitno

jz sm mela letos spomladi tut3.800
sam nism delala pri skarniku.pa sm tut mela intern izpit.
Caitlin
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Caitlin »

satan28 napisal/-a:izpit sem naredila leta 1996,vse v prvo,..
imela pa sem 19ur. :)
inštruktor je bil tudi prava legenda,pa ful mi je razlagal
o njegovih otrocih,ura pa je bila 1300. :zustimm:

:eek:
sam 1300 ura, pa 19 ur?? to še 25000 ni! :eek: lohk si srečna de si tok prej delala izpit pa de te je tok pocen pršlo.
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
sweet n'' spicy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sweet n'' spicy »

kiki* napisal/-a:jst sm tud u prvo nardila sam sm mela debila inštruktorja k me je skoz neki šlatov pa vulgarne govoru...bljak! sm mu zatežila da naj neha pol se je mal umiru sam je spet začel...dobr da sm mela pol izpit... doma sm povedala in so šli pol do njega pa je reku da je mislu da mi je blo všeč...HALO!

Hehe men je tut to delu. Skoz za kolen pa nogo na gas... Pa take neumne pripombe v stilu "dejmo deklica hitrej ko pridemo bolš je..."
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a t-e-a »

Sm pozabla povedat še kolk ur sm mela ... 34 ... no to ni lih mal pa tud velik ne kokr kle vidm ... :lol:

Sam zej mam pa izpit pa doma morijo ko vozm ... ja sory ka tko kt so me učil :? tko da v temu mescu sm bla sam enkrat sama u avtu :?
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

sweet n'' spicy napisal/-a:Hehe men je tut to delu. Skoz za kolen pa nogo na gas... Pa take neumne pripombe v stilu "dejmo deklica hitrej ko pridemo bolš je..."

haha ja sej prou, ocitno si res vozla ko en jajc po cesti, za prepocasne so tud kazni... on na svoji strani pa ma samo bremzo in sklopko, tko da je mogu mal na tvoje koleno pritiskat :D
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala` »

Hehe men je blo najbolj smešno k sem šla na relacijsko pa sem vozila po predpisih..mi je blo ful čudn ker sem mela pri miru nogo pa je hitrost kar naraščala :) potem sem pa spustila gas pa je on vozu pol mi pa še reče zakaj tako hitro vozim.. sem se sam nasmejala da noge sploh nimam na gasu ampak on vozi :) v momentu je spustil :D
Uporabniški avatar
avša
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a avša »

Sj vem,da je blo o veljavnosti cpp že dost napisanga.Sam mene so spet tko zmešal da nč več ne vem kok pa kj in bi bla zelo vesela,če mi kdo lahk pove,al men velja še ta cpp tečaj k sm ga delala pred 2 letoma,al ga morm na nov it delat?
zalaL
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zalaL »

Republiški velajo eno leto, tisto kar pa delaš v AŠ pa pomoje da skoz.
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a t-e-a »

Men je blo pa najbl gadn na društvenih ko sm lepo vozila po omejitvah pol me je pa ena ženska začela prehitevat pa to tko da je zravn kazala sredn prst pa še trobla je kot nora ... pa da ne pozabm da je blo to na cesti 90 po celi črti !!!! Me je tok zbegala da sm mal pr kraj u lukno skočila :razz: hehehehehehe
:lol:
Uporabniški avatar
mala punci
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mala punci »

Pr men je pa dans glih 3 mesce ko sem nardila izpit, pa sm tak vesela da ga mam. Kr sem se skoz trudla za zdravniškega pa so me vedn vrgli kao da ogrožam ostale udeležence v prometu, mislim haloooo a tist k je pa koma pijan pa ne?! No in mi je ratal dobit zdravniškega, pol pa še odpravt strah pred vožnjo, ker sem imela tudi jaz strašne pomisleke al sem ali nisem sposobna za na cesto. Nardila sem z 43 urami in v drugo. Pa sem prvo izpitno vožnjo odpeljala brez napak pa sem padla, v drugem poiskusu sem pa počela totalne bedarije da mi je dons kr nerodn ko se spomnem pa sm nardila. Tak da po mojih izkušnjah čist odvisn kake volje je glavni v komisiji. Mamo pa na Štajerskem bolj zaj....... kot v drugih regijah, ker baje zahtevajo največ ur(sem brala v cajtngah), čeprav mene še parkiranja niso naučil z razlogom da ga na izpitni ponavadi ne zahteva. Tak da sem zdaj samouk:)
Zaklenjeno