Grob seks
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
Yazmeen napisal/-a:Men je pa všeč strastn seks, kar pa še ne pomen grob
u ja =) točn tko... jz si sploh ne rpedstavlam kšne romantike v postli, kaj šele svečke, nežna glasba hahahahha ne me smejat..to more bit strastno, magar grobo, da se izživiš, daš vn iz sebe energijo, da ga res čutš po celm telesu in da nakonc ti ni nč jasn k se ti kr zvrti od čustv do <33 k te zgrabi pa prime pa uzame pa za lase pa vse možne poze da se ti zmeša

shanell napisal/-a:mi2 s sedanjim fantom se ljubiva ne seksama.... ko imaš nekoga rad ti več pomeni da si z njim,nežnosti.... vrjetno razumete kaj mislim povedati..
Ja,vem kaj hočeš povedati. Tudi meni nežnost in da me ima rad zares zelo veliko pomeni, ampak ves čas ne sexava samo nežno in počasi, ker bi to postalo rutina. Včasih sexava hitro, včasih me bolj na grobo prime, včasih v tem položaju, včasih v tem....seveda pa je tudi lepo, ko sva npr. utrujena in skupaj leživa, da se stisneva skupaj, si poveva, da se mava rada in je sex nežen.
*belina* napisal/-a:Odvisno kaj si nekdo predstavlja pod "definicijo" grob sex! Jst recimo si pod grob sex predstavljam bolj "tesne" oprijeme, intenzivnejše poljubljanje, hitra predigra... v glavnem da ni vse prepočasi in preveč nežno... Take stvari so mi všeč!
Evo, takšen je moj in meni to ni kaj preveč všeč

Moj je pa najbolj navdušen nad tem, da me zgrabi za rit, da me ful strastno poljublja, predvsem pa precej hitra predigra...
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
-
- Komunikatorka
- Kraj: Lj