lolitaa napisal/-a:Js sem gledala.Ni neki posebnega, ampak ni slab.Meni je biu kr uredu.A to boš sama gledla?Dobra si da se ponoči spraviš sama gledat grozljivko, js vem da ne bi .
ne bi smela gledat sej ponavadi me sploh ni strah grozljivk, ampak prom night pa ... ko sm bla mlajša (do polovice OŠ) sm mela nenormalno velik strah pred tem da bi kdo ponoči vlomil v hišo in pobil celo mojo družino (tako me je blo strah da sm cele noči jokala in nič spala, luč je mogla bit vedno prižgana in pomožnosti kdo od staršev bedet zraven mene) .. in zdej ko sm film pogledala .. komej sm se rešla tega strahu in pol lih to v filmu
po gledanju azijskega originala(in ta sploh ni slab), sem bila neprijetno presenecena, da bojo americani ponovno naredili svojo hoolywod verzijo, ampak jessica alba v the eye-pa koga hecate?? to je prekleto smesno
ja men se smili, pa mi je bedn konc zarad tega. Drugac pša legenda film-edino ni mi jasno glede tistega pisma, ki ga je njen moz poslal claire, o tem, da vanessa kao ne bo vec dolgo zivela...se pravi, sta jo dejansko nameravala ubit?? in zakaj je ubila svojo tasco?
Uh Sessa - zdaj si me pa dobila je že en čas ko sem gledala film+vmes milijon drugih, tako da zdaj tega resno ne vem kaj sprašuješ. Morda pa me prime, pa ga pogledam še enkrat...