red*cherry napisal/-a:O delu pišmo rajš v to temo
Na vse, kar ni v povezavi s parlamentarnimi volitvami, pa NACI.
red*cherry napisal/-a:O delu pišmo rajš v to temo
orhideja1 napisal/-a:A včasih ti je bilo pa to onemogočeno ali kaj? Včasih je še štipendijo vsak dobil. Mislim, da se pogovarjamo o razlikah med zdaj in kar nekaj let nazaj.
red*cherry napisal/-a:Pokojnega je treba odjavt!
orhideja1 napisal/-a:Tami29 napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:Tami29 napisal/-a:Hm glede na to da sem jaz sla na faks se v 90tih vse skupaj ni zgledalo tako tragicno kot je danes.
Pomoje sem se tudi jaz vpisovala na faks v tvojih letih.
Moj bivsi ni naredil faksa, ko se je odlocil da gre v sluzbo je imel na stajerskem koncu takoj dve ponudbi, je bilo to se v 90tih
Se en moj bivsi je naredil dvoletni program na EF, delal ga je 5 ali 6 let in je tudi takoj imel sluzbo, 95-96.
Pa poglej danes, faks ima, magister bom, pa lahko ceste pometam, tko super zivimo.
Saj jaz se strinjam s tabo, ker je res tako. Vlasih ni bilo problem dobit službo, danes pa jo je. Zato ne vem kaj komentirajo tukaj tisti, ki delajo preko študenta, ali honorarno, ker je iskanje redne zaposlitve povsem drugo. Preko ŠS sem tudi jaz vedno dobila delo, ampak to je za kratek čas.
jagodka85 napisal/-a:red*cherry napisal/-a:O delu pišmo rajš v to temo
Na vse, kar ni v povezavi s parlamentarnimi volitvami, pa NACI.
beretta napisal/-a:Janša je z umazano politiko pred volitvami...
beretta napisal/-a: Janša je d best, ostali so pa luzerju... Itak!
red*cherry napisal/-a:beretta napisal/-a:Janša je z umazano politiko pred volitvami...
No, npr???
A Janša je začel s Patrio?? Kdo je komu kaj očital v soočenjih?? Uf, JJ je pa vse lepo zabil nazaj, na soočenjih je bil 100:nula za vsa podtikanja! Da ne govorim o pametni blondinki, k se s 5% smeji in dviguje roke povsod kjer se pojavi, itak bo plesala tako kot bosta unadva žvižgala.Zgleda k ena šema, še posebej takrat, ko odpre usta in kaj pove. Tajkuni bodo mel pa spet proste roke.