Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Najboljši filing je, ko ti una komisija uzadej reče: USPEŠNO STE OPRAVILI :D
Live your life like you want
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Yazmeen napisal/-a:
HuDoBa napisal/-a:Jaz ti tut čestitam. :D
Jaz mam pa kljub temu, da mam izpit slaba dva mesca tak strah pred vožnjo, da sploh ne vozim (posledica drobnih trkov pred dvema tednoma). Upam, da vam ostalim novim voznikom gre boljše :(

Lej, ti sam pejd na cesto in voz, ker drgač boš čist ven padla in boš ena od unih, k majo izpit, pa ne vozjo. Zdj maš še cajt, da premagaš ta strah. Sj je blo men tud grozn, pa še zdj se kdaj znajdem v kšni taki situaciji, da se ustrašm pa to, ampak treba je to dat skoz. Ti sam pejd vozt (pa nej gre zdj na začetku kdo s tabo, da te mal vod in pomirja), pa bo šlo skoz bolš. Vaja dela mojstra :wink:

Se strinjam z Yazmeen. Če zdaj ne premagaš tega strahu, potem ga po vsej verjetnosti nikoli ne boš, ker ko si enkrat iz vaje, je samo še težje. Takšen primer je moja teta (sicer je iz mesta, tako da avta v bistvu ne rabi, ampak vseeno jo kdaj kam mora mož peljati). A ni potem škoda vsega tistega denarja, ki si ga dala za izpit (ali tvoji starši!)? Zberi pogum in lepo zbrano na cesto. Vsak voznik je bil enkrat začetnik. :wink:
Mene je moj inštruktor dal že takoj prvo uro na cesto in sem šele ob koncu druge ure vožnje peljala na poligon. Pa me ni na cesto poslal zato, ker bi bila že prvo uro tako prepričana vase, ampak zato, ker je po svoje boljše, če greš v promet in se znajdeš (seveda ti on zraven daje napotke, te usmerja, v primeru nevarnosti pa ima on itak na svoji strani bremzo, tako da je skrb odveč). Jaz sem izpit naredila v prvo in mi je dosti znancev, ki že vozijo, govorilo kako bom prestrašena, ko bom prvič sedla za volan sama in ne bo nikogar zraven... pa sem se že drugi dan peljala sama k sošolki (je kar daleč od mene doma), domov prišla v temi, pa še deževalo je, ampak kaj potem - vse je enkrat prvič. :) Samo previden je treba biti na cesti, ker moraš računati še na nevarne voznike.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

trepalnica napisal/-a:jaz imam pa drug teden izpitno... :tanz: komaj cakam... :)

jst pa čez 14 dni,že določen datum :jump:
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

sixty napisal/-a:Jaz si pa ne upam na avtocesto it.. :? Drugače pa imam izpit že kakšen mesec pa mal.. Ampak preprosto ne zberem poguma

Jaz sem že peljala po avtocesti sama, pa imam šele par dni izpit. Tako kot si se naučila v avtošoli, tako zdaj vozi sama. :wink: Samo ne misli na to, kako te je strah, sicer se ne boš nikoli upala peljati tam. Meni pa je ravno avtocesta najbolj fajn, čeprav se včasih kakšen norc najde, ki prehiteva s takšno hitrostjo, da me kar zamaje (pa imam že sama ca. 120 km/h). :roll: Ravno včeraj sem bila priča nesreči na parkirišču (ravno ta mesta so po mojem mnenju bolj nevarna, ker dosti ljudi ne ve parkirati ali še huje - pripeljati sploh na parkirišče z normalno hitrostjo), ko je en kreten (mlad seveda) priletel na parkirišče kot da bi bilo prazno in enemu počil v avto. :stupid: Lahko bi se dosti slabše končalo. Zaradi takih norcev lahko izgubiš življenje ali pa si priklenjen na invalidski voziček. Jaz bi takim doživotno odvzela izpit. :roll:
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Pri kerih letih pa ste delale oziroma delate izpit?
Live your life like you want
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Jst sem ga delala pri 18ih... En mesec po 18. rojstnem dnevu sem mela že izpit...pa še to sem komi pričakala :) . Moj dragi ga je naredu pa pri 24ih letih... :P
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

kiny napisal/-a:Najboljši filing je, ko ti una komisija uzadej reče: USPEŠNO STE OPRAVILI :D

hja je ja..jez sm planila v jok od sreče seveda
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

kiny napisal/-a:Pri kerih letih pa ste delale oziroma delate izpit?

Hah-jaz pa maja letos, pri 23 :)
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

Tamala_mrha napisal/-a:
Yazmeen napisal/-a:
HuDoBa napisal/-a:Jaz ti tut čestitam. :D
Jaz mam pa kljub temu, da mam izpit slaba dva mesca tak strah pred vožnjo, da sploh ne vozim (posledica drobnih trkov pred dvema tednoma). Upam, da vam ostalim novim voznikom gre boljše :(

Lej, ti sam pejd na cesto in voz, ker drgač boš čist ven padla in boš ena od unih, k majo izpit, pa ne vozjo. Zdj maš še cajt, da premagaš ta strah. Sj je blo men tud grozn, pa še zdj se kdaj znajdem v kšni taki situaciji, da se ustrašm pa to, ampak treba je to dat skoz. Ti sam pejd vozt (pa nej gre zdj na začetku kdo s tabo, da te mal vod in pomirja), pa bo šlo skoz bolš. Vaja dela mojstra :wink:

Se strinjam z Yazmeen. Če zdaj ne premagaš tega strahu, potem ga po vsej verjetnosti nikoli ne boš, ker ko si enkrat iz vaje, je samo še težje. Takšen primer je moja teta (sicer je iz mesta, tako da avta v bistvu ne rabi, ampak vseeno jo kdaj kam mora mož peljati). A ni potem škoda vsega tistega denarja, ki si ga dala za izpit (ali tvoji starši!)? Zberi pogum in lepo zbrano na cesto. Vsak voznik je bil enkrat začetnik. :wink:
Mene je moj inštruktor dal že takoj prvo uro na cesto in sem šele ob koncu druge ure vožnje peljala na poligon. Pa me ni na cesto poslal zato, ker bi bila že prvo uro tako prepričana vase, ampak zato, ker je po svoje boljše, če greš v promet in se znajdeš (seveda ti on zraven daje napotke, te usmerja, v primeru nevarnosti pa ima on itak na svoji strani bremzo, tako da je skrb odveč). Jaz sem izpit naredila v prvo in mi je dosti znancev, ki že vozijo, govorilo kako bom prestrašena, ko bom prvič sedla za volan sama in ne bo nikogar zraven... pa sem se že drugi dan peljala sama k sošolki (je kar daleč od mene doma), domov prišla v temi, pa še deževalo je, ampak kaj potem - vse je enkrat prvič. :) Samo previden je treba biti na cesti, ker moraš računati še na nevarne voznike.

Jaz tudi prvo uro nisem poligona vidla (varna vožnja pač) in sem mogla v promet. Tudi jaz sem v prvo naredila izpit. In tudi jaz sem kmalu po izpitu sama peljala do MS (30 km) in začuda nikomu nisem avta razbila. Ampak vseeno sovražim vožnjo in imam tak odpor do tega, da mi gre na bruhanje, ko moram za volan sest.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

Jaz sem naredila dober mesec po 18 rojstnem dnevu. Sicer pa eni prej drugi kasneje. največkrat tisti, ki majo potrebo po tem-izpit rabijo prej, ga grejo prej delat. Moj ati npr. ga je naredil pri 30-ih, ker ga prej pač ni potreboval.

PS: Vsi, ki boste v kratkem imeli glavno vožnjo...vso srečo :)
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Jan. 2010 11:15, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

mene pa zanima kater inštruktor v lj je zares dober?
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

cpp sm začela delat skor en let nazaj ( pač preko šole ) torej pri 17-ih, prvo pomoč decembra-prou tko pr 17-ih, pol vozt sm pa začela 10 dni po roj. dnevu in sm vozila skorej pou leta ( hja, se pozna, 1x-2x na tedn :? ), in izpit sm nrdila mesc dni nazaj :)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

_vampirk'ca napisal/-a:mene pa zanima kater inštruktor v lj je zares dober?

Slavkooooooooooo :D :D
Moj inštruktor je največji car!
Model je smešn do amena, prbija, se ne dere, je skuliran.Skratka men je kul.Čeprav sva mela na začetku en manjši prepir ker mi je težiu naj kar na pihtu frej uzamem zarad vožnje kar pač ni šlo, ampak pol sva se porihtala in mi je blo prec žou da sm šla sploh kej težit :?
drgač je pa res car!No, bomo vidl po glavni :D :D

HuDoBa...hvala :)
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

Pri koliko urah ste naredile izpit?
Zaklenjeno